Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szar és Vér és RakendRoll

Meg persze Szerelem!

Határtalan távlat,
fékevesztett képzelet,
Agyunk titkos zónáiból
szerezzük a hangokat és képeket.
Jöjj drágám, jöjj drágám!
Vártam rád, vártál rám!


Ha idézel, rögtön meghalsz.
(De tényleg baszdmeg! Minden kurvára kópirájtos. Írjál te is magadnak, faszom.)

Ez egy - hogy is szokták az Ön drága ügyvédei ész nélkül és mindenhová bekopizni ugyanazt a kibasz... bah, mennyire unom ezt.

Keresd a Blogreview-t, baszdmeg. De csak akkor, ha akarod. Ha nem, nem. Itt végre semmit sem muszáj. Szerencsére, nem? Van külön per user vödrünk, amikor majd végre felszabadultan rókázol. Kérjed a recin, jár, ki van fizetve, komolyan!

Lehelj rám, közvetlenül ébredés után

2024.04.14. 04:03 Egyikpunk

 

Olyan jó, hogy nem vagyok tufa. Hogy képes vagyok érteni dolgokat. Képes vagyok észrevenni olyanokat, amiket te nem, te átlagember, akivel persze az égvilágon semmi bajom sincs. Azokat a kis geci részleteket, amin te tovasiklassz. Nem baj. Hogy is lenne baj? Biztosan émmeg számodra nem vagyok közép-hosszabb távon elviselhető. Képben vagyok ezzel Bébi. Képzeld, van aki észre sem vesz és milyen jó, hogy nem vesz észre. Te észrevettél, imádtál, szerettél, tudom, mondtad és elhittem, most is elhiszem, mint még soha senkit. És soha senkit sem fox. Ennek persze azóta nem örülsz. Megértem.

Mindezeken túl, bár a lelkem egy jelentős szelete életem végéig sírni fog / nem fog, miattad / érted, leszarom mit gondolsz erről baszdmeg, MINDEN JÓT KÍVÁNOK. Nem. Tudom, hogy szar neked. Elhatároztad (matek) melyik a kisebb rossz, én voltam a nagyobb. Akkormár lehetne a kisebb vödör szar? Even if there is no szerelem but vélt kapcsolati biztonság vagy legalábbis miapicsa. Nó problémó, befigyelt a felnőtteidtől megtanult kibaszott-gecinagy szívás, miszerint akinek ott alul inkább befelé, mint kifelé, annak, ahogy 25pluszos lesz, muszáj. És te, az értelmes Nő, a Mérnök, az MSc, beszoptad ezt. Miért? 

Megtanultam eddigre, valszeg ez a világ sora Bébi. Én vagyok ilyen reménytelen álmodozó, balfax, aki nem ért semmitse' ami körülötte történik. Elfogadom. Ettől jobb neked? Neked, NEKED, Bébi. Neked, valódi (nem beképzelt) szerelemmentes életet élni, ami perszehogy elmúlik idővel, átalakul végtelen szeretetté és tiszteletté (már amennyiben van miből) ha jó helyen vagy, az igazán jó helyen, amiből nem sok van, talán csak egy, amit megtalálsz, megtalálhatsz, nem sikerül mindenkinek. Neked nem sikerült, pedig megérdemelted volna. Nem baj, mérlegeltél + örökölt faszságok = megalkuvás. Végül is, tisztellek ezért. Meg amúgy is, kit érdekel mit gondolok én, nem? Utolsó érdekes asszociáció, ott a parkolóban, mikor már semmi értelmeset nem tudtál mondani nekem (magadnak), hogy aszongya: "Téged is megcsalnálak!". Ez szar ars poetica Bébi, de oké, maradjunk annyiban, hogy ezzel csak tőlem kívántál szabadulni és nem gondoltad komolyan. Mármint, nem azt, hogy engem, hanem, hogy ez lesz a kapaszkodód onnantól. Tudod, ott van a másik ember. Akit egész életében szopatni tervezel. Hazudsz neki, hiába kamuzol :)   Szülsz majd egyet? Ajándékképp? Cserébe? És mi lesz a karibi szépségeddel? 

Rengetegszer eszembe jut, hogy sok boldogságot kívánják neked, Szép. Nem tudok. Nem tudok, nem akarok, mert nem vagy és nem is leszel az, jójó, ne perelj be ezért, kizárólag az én beteges értékrendszerem szerint nem. Ami nem zárja ki, hogy a tiéd szerint viszont de. Legyen így, oksa? Az alap pikantéria az, hogy a büdös életben sohasem fogod elolvasni mindezeket, így aztán megint elérkeztünk az örök igazsághoz: "Kit érdekel bármi, bármikor, bármiről, bárkivel kapcsolatban?" 

Az, ahogy viselkedsz velem, aki a végtelen és soha nem volt, soha meg nem ismételhető szerelmed voltam két évig, minimum visszás számomra. Egyrészt, mert te az vagy nekem most és mindig, aki valszeg, jelenleg, talán soha, nem akarsz lenni. Ezért aztán nem tudlak és nem is akarlak őszintén gyűlölni, jézusom, dehogy. Mondjuk, egy jó nagyot azért be tudnék neked bokszolni, hogy meglátsszon, legalább egy hétig legyen a nyoma, kék-zöld-sárga, itt a remek alkalom a drága ügyvédeidnek, hogy kiragadják ezt a félmondatot, képzeld, ezt is leszarom, ragadják. Citáljanak bíróság elé. Ott leszek. Sokat, a véleményed szerint túl sokat (mérnem adtam már fel?), jelentesz nekem. Nem gondoltam volna és mégis, megjelent az okkal imádott Elefántcsonttorony életemben egy olyan Nő, aki különleges volt, aki érdemes lett rá, hogy méltóztassak lejönni azon a geci sok lépcsőn és beengedjem oda.

Te most abban az élethelyzetben vagy, hogy a (ehh, szar ez és megalázó, de hála az égnek, csak nekem) mérlegelésből érkezik a döntés, logikusan, matek a világ, te meg Mérnök vagy, kiszámolod nap mint nap a wattokat, vágod ezt, ami számomra még szekszibb. 

Őszintén sajnálom, hogy ezekkel terhellek, megvan neked a magad baja nélkülem is. 

Magamban beszélgetek. Semmi invazív. Ügyvédek, lábhoz.

Úgy döntöttél, minimalizálod a maximális veszteségedet.

Mostantól képek jönnek. Lesz, ami lesz. 

Szólj hozzá!

Email gyalázás (végre)

2024.04.14. 02:54 Egyikpunk

 

Ahogy válaszolok a tőled (you picike faszkalap) kapott levélre! Több tíz év alatt (sok?) (faszt) (nekem aztán nemárhogy bepofázzak magamnak arról, hogy mi a sok meg a kevés) de NA! Összekapom az énet, mer télleg mijenmár hogy? Cucc on.

Ehh. Főhős Geci részéről az egész nyavalygás arról szól, hogy e-levelezik velem egy minimál gyökérzet, amivel nem lenne különösebben nagy probléma, sok ilyen passzív-agresszív, túlmozgásos, a saját, aktuálisan szánalmas életében más gyönyört megtalálni képtelen alany ír nekem emailt. 

Tipikus fej, akinek minden szar. Semmi, ami jó, hiába van tele a pohár 95.6 százalékig. Abban feszeng, minden miért nem. Így aztán el van baszva a lófasz létezése. Nem hiszed el, ahogy folyamatos küzdésben éli a nyomorult életét, képes ráfeszülni olyan molekuláris faszságokra, hogy attól még te is, aki olcsó és buta fasz vagy, felháborodol, bár nem érted, mi történik. Főhős Geci őszintén sajnálja az ilyen reménytelen sejtburjánzásokat, mert FőGe sem szereti, ha valaki rosszul érzi magát.

Köszönöm, hogy kibogarásztad a betűket, ilyen sokáig. Te egy hős vagy. 

Irogat nekem, hogy így meg úgy, neki járnak dolgok. És még asse mondom, hogy nem. Ahogy előadja, jejjj. Érted.

Az arc, az arc a baj. 

Őszintén, nemtok mit mondani. Kérdezném, hogy te érted-e, de inkább nem.

Innen tanultam villanyorgonálni

Szólj hozzá!

Aggregétid_kalapfasz

2024.04.13. 00:30 Egyikpunk

 

Szóval, drága szíveim, ti kis mucifasz Kalapok-e.

Ahogy a Főhős Geci olyan arc, aki számodra is, Te kedves, Támogató és Elfogadó nőiférfii (direkt van két iiiiiiii, ehh) aki nem egy simaság. (Tuttad?? van olyan helyiség ebben a stupid magyarok által validáltan szétlopott honban, komoj!! Simaság. Tökre arra van (Nyugatra), ahol az alap flesseket kaptam, hagytam, hogy inyekciózzák belém. Hagytam? Ez most olyan vécé izé, faszom, dehogyis. Simáncsak, tökéletes volt úgy nekem, nyaranta, néhány napig, jó esetben, később, hetekig. Dehogyis értettem én akkor, hogy miért nem szorongok náluk, as I, continuously. "Egyszerű" emberek voltak ott, zsigerből csinálták meg ezt, baszdmeg te kis magadat ártatlannak hazudó csöppkretén. Értelmetlen az életed. 

Hallgass ide átmenetileg.

Haragszom az egész világra. Haragszom az egész kibaszott világra, mert olcsó és buta faszok gyülekezete. Azok pedig, akik nem olcsó és buta faszok, azok meg (mint én is, sajnálom (dehogy, ez van)) azok meg* (igen, szóismétlés, képzeld, ez is a művészetem része, baszódj meg te olcsó és buta fasz, hogy a hibáimban próbálod keresgélni feloldozást, abban igyekszel, hogy igazolást találj az olcsó és buta fasz létedre) (italic, izé, na, ferde betű, ehh, mindegy) *olcsó és buta faszoknak álcázzák magukat, Bébi. A pupilláim nagyok, meresztem a szemem, de nem látom Őt. Magamat. Utánam kutatok. Mikor lesz végre már az enyém? (Sok lopás volt itten, Csókolom). Okosnak lenni szar. 

Gyerekek, a drog jó, oké?

Szerelemben élni volna jó.

Szólj hozzá!

Puszikah

2024.04.12. 23:44 Egyikpunk


Ahogy válaszolok a tőled (you picike faszkalap) kapott levélre! Több tíz év alatt (sok?) (faszt) (nekem aztán nemárhogy bepofázzak magamnak arról, hogy mi a sok meg a kevés) de NA! Összekapom az énet, mer télleg mijenmár hogy? Cucc off.

Semmit sem számít, hogy mennyi év. Év? Geci. 365szőr semmy. 1 semmy = 24 kabbe. 1 kabbe = 60 picipöcs. Vanna még továbbis persze, de azoktól mekkíméllek. NYALI, mondják egymásnak a bakfisok, akik ugyanúgy finganak, sajnálom, ha mást hittél :( (Baszdmeg! nekamu, dehogy) egymás között így írják le: "rotyog a bugyi". FINGSZAG VAN! Female fing! Beszarsz. Hogy ilyen is van. Van. Megmég mi? Hogy asztá' még majd még női szexualitás is még vanna? A megfelelési kényszeren túl? Az bölcsitől kezdve megtanult "nálam a puna, behódolsz, vagy nem kapol belőle" MINDENT megoldó képleten túl ******* ? Kérlek, tényleg ne kezdd el. Te is tudod, hogy ez a pálya. És persze, ha a geci pasik nem lennének olyanok, minden más lenne. Ha a geci pasik nem lennének olyanok, ahham. Nó csöcsprice? Azt képzeldelaztán! Ha nem lehetne a megfelelő mennyiségű zsírszövetből, mintegy a másodlagos nemi jellegből örökérvényűen és megkérdőjelezhetetlenül (nehéz magyarság ez, feleimhhh az Úrban (azmegki?)) előnyt kovácsolni, ahogy az ezer nemzedékeken keresztül ívelő, megtanított - megtanult *******. Elegem van ebből, basszátok meg. SZÁNALMAS. Szánalmas és megalázó. Mindannyiunknak, csajok. 

Jaj. Baszki, tökre felriadtam, hogy rosszat szokok álmodny. Na. Ebből már megint nem lesz címlap.

Puszikah, as I said at the beginning. 

Tesasz, ha figyeltél volna, ezmeginegy semmirekellő poszt itten, mert nem válaszoltam a (you picike faszkalap) kapott levélre. Főhős Geci bevallja, hogy elbaszta. Eredetileg azvót a terv, hogy email alapú gyalázás lesz. Ez sem sikerült neki. Szerencsére minden köpés jó helyre megy!

Tudom, hogy neked minden sikerül, elsőre. A következő posztban, levonva az elvárt, rám vönátköző (sorry, így javított ki a svéd helyesírásellenőrző modul) (minden szar) (picsába). Hátralévő éveimben a kocsimban akarok élni.

ilóvjú !!

 

Szólj hozzá!

Közhelymindenértéktelen_ahhdehogy

2024.03.28. 01:10 Egyikpunk

 

Késő van Bébi. Nézem, ahogy alszol, Bébipózban, műanyagtartalmú takaró alatt, ami elól rendszeresen felriadsz, ez is közös bennünk... ilyenkor vagyok annyira szerencsés, veled lehetek, összeér az orrunk, neked olyan finom, mint mindened, nekem olyan zsidónagy, aszontad, szereted, hogy mindenem olyan nagy. Mit reagáljak erre? Végtelenül szerencsés hím vagyok, hogy te vagy a Nőstényem (kizárólag azért merem ezt mondani, mert validáltad), jelezted, kifejezetten rajta vagy a kutyapózon. Kicsi (?) hajhúzáson és a nyakad markolászásán is (én mondjuk fosok, hogy ne legyen belőle fojtogatás, jézusom!). Soha nem kaptam semmilyen tudatos visszajelzést az imádott Nőktől életem során, mivel Ők sem tudták, miként. 256 éves vagyok ebben a valóságban, talán ezért is lehetek szimpatikus az erre érzékeny embereknek? Mindegy. Bébi, soha nem tudom eléggé megköszönni, hogy Te képes voltál kifejezni, elmondani, lenyűgözően...  végül is... keresem a tökéletes szót... pontosan közölni, hogy mi az, amivel végképp és kizárólag kettőnké lehettek a pillanatok. És csoda volt ott, mindig, MINDIG. M I N D I G. M. I. N. D. I. G. 

Értem, igyekszel elfelejteni mindezt. Ezzel semmi baj.
Neked sikerülni fog. 

 

 

Szólj hozzá!

Hát én nemtom!

2024.03.24. 21:36 Egyikpunk

 

Szörnyű a szitu ilyenkor Bébi, te nem ismered ezt az érzést, őszintén mondom, szerencsédre! Csinálni kell valamit, a hangyák sosem alszanak, az én hangyáim meg még a fogalmat sem ismerik, sajnos. Ki tudja, persze. A hangyákat kevesen szeretik, mert feljönnek az emeletre és megtalálják, amit nekik meg kell találni. Ha őszintén a szívedre teszed a flódnit, ne mondd nekem, hogy sajnálod tőlük azt, azokat a morzsákat, maradékaidat, nem? De. Hol is tartok? Hogy a hangyeszek, ezek a kedvesen picike és szorgos lények elindulnak. Talán… lehet, ők mindig el vannak indulva. Ha valaki - legyen mondjuk egy picike hangyusz - mindig el van indulva, akkor az azt jelenti, hogy állandóan mozgásban van? Tegyük fel. Na. Ezt legalább tisztáztuk akkor. Akkor ezt vegyük akkor alapnak mostantól, jó? Szerintem előrébb jutottunk.

Úton vannak a hangyáim. Muszáj valamit. Rojtos pinát pisálok egy vízsugárba. Aztán táncolunk.

Szólj hozzá!

Illik

2024.03.19. 21:09 Egyikpunk

 

240325.png

Szólj hozzá!

Ez is

2024.03.16. 02:35 Egyikpunk

 

Bármennyire is figyelsz te picikeh balfasz, sorolom:  ADHD-s, neuródiverz (mosmondom, rövidó, mindegy) (minden mindegy, persze), a szarságban viszont neurotipikus kitudjami vagy (bázz, majdnem nem lett állítmány).

Szóvalnahát! Akármennyire is asszedhogy mindent tudol, dehogy! Jaj! Mindezeken túllépve, amennyiben ez legitim, megyek aludni. Aludást színlelni. Kitérdekel. 

Szólj hozzá!

Mindent

2024.03.16. 02:08 Egyikpunk

 

Nem vagyok készen. Nem vagyok készen, nem akarom. Nem akarom leírni, miszerint azok a számomra kedves, fontos emberek is olyanok. Milyenek baszdmeg? Milyenek?? Te (én) milyen vagy(ok)? Na EZ AZ, drága feleim és ti mindazok, akiknek soha, egyetlen kibaszott önálló gondolata sincs.

Vagy, na jó, egyetlen kibaszott gondolata talán van. Egyetlen kibaszott gondolata kialakult és azt koptatja most és mindörökké. Jeeeeaae. Löttyedésre hajlamos seggel, ha most nem, akkor mikor?

Ezt "gondolod": utazzak? Legyek fasz? I mean: "Önző"? Jó! Későbbre már úgyis, terv szerint, be lesz szűkülve a tudatom, még ennél is jobban, már amennyiben ez lehet egy valóság és én is az leszek, aki aszittem, hogy nem akarok lenni, de inkább de, mert könnyű a lelki szegényeknek, akiknek balszerencséjükre minden megadatott (Biblia)!

Oké, felsőbbrendű vagyok. Többet tudok, többet látok, látok át, értek meg töredék idő alatt. Többször jeleztem, ettől még szeretek itt lenni, ez egy végtelenül szép bolygó, nem baj ez a faj. 

Önkéntelenül (és joggal!) örülsz, amikor azt hiszed, a rokonaiddá vált emberek, azok számolatlan gyerekei is képben vannak, ha már ők is spektrumos fejek, mint te.  

Nem.
Nem.
Nem.

Nem.

Ilyenkor aztán csalódásban vagy. Befelé hisztizel magadnak. Minek? Kinek mondd el ezt? Senkinek. És átmész lemondásba. 

Költözz el te fasz. Hagyd itt őket. Nem tudsz változtatni. Mindenki a saját butaságának a kovácsa. Mindenki a saját berögzüléseinek a rabja. Csak ne kelljen gondolkodni, az annyira kurvára fárasztó, meg izé, akkor tényleg kiderülhetnek dolgok? Igen baszdmeg. Kiderülhetnek. De semmi baj, dugjad langyos fosba az okos fejedet. Kurva gáz, újra és újra győz a hitványság, a rohadt kis geci semmi.  A parazita megkapja amit akar, ráadásul még fáradnia sem kell. Előre kurvák és gengszterek! Meg lett ez mondva rég.

Csukd be a szemed és fogd be a szád, aludj. (instant lopás)

Puszi.

Szólj hozzá!

Mindenről

2024.03.15. 00:43 Egyikpunk

 

Ez meg az én keresztem te kedves Jézus bratyó! Alias Artista. Elmondom neked mindezeket, kizárólag az épülésedre, netán (remélem) (többször szóba hoztalak itten) tervezel visszatérni és jólesően (abból gondolom, amiket feltételezek rólad, tesa) (mindazok ellenére, amit a nevedben pusztító, mindegy milyen néven futó gazdasági vállalkozások, egyházak, lásd még: "kufárok", akiket imponáló határozottsággal tetszettél kibaszni a getszibe) persze nem várok semmit, megértő vagyok, annyira télleg kurvára, hallod! Ha valakinek, hát nekednek igazán itt lenne az idő, érted, hehe, “idő”, hogy benyafogjál. Nem leszek szerénytelen, mire is vergődnék baszod, te mindent látsz, hát nemtok újat mondani. Mit szépítsem tesa. Szar vót. De fátylat rá! Aki dolgozik, hibázik! Ettől méginkább szeretetre méltó a tested, amit tudtad, hogy megesznek? És még ezen is nyerészkednek a geci papok. Ostya. Krisztus teste. Miért nem baszol oda? Miért? MIÉRT HAGYOD? 

Soha nem lettem volna a helyedben. Faterod, bazz. Na. Ne magyarázza nekem senki, hogy nem a te faszoddal verte és még jó pofát is kellett vágnod hozzá. Akkor mondhatom végre, hogy vágom ezt? 

Tényleg tud mindent? Maci faszát, teszem hozzá, aztán kussolok, én is tökre sokáig aszittem, hogy a én faterom is tud mindent és én vagyok neki a fija, jeeee! Focizunk majd a Móriczsigmondutcába' és minden megváltozik, vagyis minek is kéne megváltoznia, hiszen minden rendben van és tökre tökéletes, najó ezmán télleg olyan szarulnyálas, itt mármég te is érzed, pedig csökött az e-kúd (EQ). A kisgeci én (montanság így ismerheted: "Főhős Geci"), azt képzelte (felvihogok, felvihogsz, felvihognak). Majd megtanít a jóságokra, amiket mindenképpen át akar adni a fijának! Meg őszintén elmondja a végső tuttertot, mert szeret és jót akar nekem, a fijának!

Nem akarom, hogy SZERESSEN. Nem akarom, hogy JÓT AKARJON NEKEM. Nem akarom, hogy ÉLJEN. Szerencsére már nem él. Meghalt. Vitte magával a végtelen sok szart, amit indukált, függetlenül attól, mennyire jelentős részéről mindez és miről tehet/nem tehet, beteg volt, kezeletlen ráadásul. Nem tudok és nem is akarok sírni (na ne röhögtess). Hazudok, mert tudtam és akartam is, megtörtént. Ahogy Jean-Baptiste Emmanuel Zorg mondta: "ami nem öl meg, az megerősít." Elég! Unalmas már kurvára. Sajnálom.  

Senki sem kaphat feloldozást: sem ő, sem a te kibaszott faterod. Te sem akarod. Hogy is tanulna mindebből? 

Igyunk egy-három zöld Drehert a Móriczon, ott felül a szoborcsoportnál, a padokon. Na? Dumálunk a húgodról, oksi? Vagy nővéred van? Mindegy. Csak gombás ne legyen. Lécci. 

Faszt, simán lehet gombás is, három éve nem voltam ott. Közben kurvára csíp majd, aztán viszket meg hámlik, de ez is kölcsönös, mint a jó szexben a dolgok.

Ezt már ugye nem veszed?

 

 

Szólj hozzá!

Mindenkinek

2024.03.10. 00:38 Egyikpunk

 

Mindenkinek szar manapság. Na jó, akinek napelemfarmja van, netán mondjuk és/vagy egy boldog házassága, inkluzíve jó szeksz, de na, olyan, amilyen akkor, ami elsőre eszébe jut a csajodnak, annak nem az (nem szar). Rendben, persze, mindannyian vágjuk, a csajodnak más a genetikája, a kódolt policy a fejében, ezért nem haragszol rá, ő sem tehet róla, bármennyire is szörnyű ez. Szereted. Ez így van jól. Nem akar szexelni. De érti, hogy hozzá tartozik neki, basszameg. Neked se’ muszáj azt a kurva sok hülyeséget bekanalazni. Faszom, üzlet ez. Pina ide, minden oda. Lécci, ne szépítgessük, oksa? Alapvetően NEM ellened van mindez, hiszen őt kényszerítik a hormonok, Bene Gesserit, örülj, hogy még megvan a fejed. Semmik vagyunk, semmik leszünk. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Bene_Gesserit

 

Szólj hozzá!

Mindenhol

2024.03.04. 00:31 Egyikpunk

 

Emeleti lányszobákban, mialatt a család lent vacsorál/karácsonyoz/fikázza egymást. Mindenféle autókban*, télen, süvölt a szél odakint. Nyáron, napokig, parkolókban, strandon. Balatonban. Magaslesen, szintén nyáron, biciklivel megközelítve, isteni illatokban, amilyet kizárólag egy nyári erdő tud felmutatni. Augusztus idusán, Csillaghegyen, fényszennyezésmentesen, kibaszott fasza hullócsillagok alatt. Télen, lépcsőházban. Moziban, muszáj csöndben. *mindenféle autókban, első és hátsó üléseken. Menet közben, autópályán, kézzel, szájjal, utána foltos farmer a Tescóban. Kit érdekel? Szoláriumban, az annyira barna és tökéletes csajoddal, hogy még te, a Nagy Hős is besírsz tőle. Kocsi csomagtartójában, aminek ülésein négy másik kolléga utazik közben. Félházzal moziban, Alkotás, Horizont, Tisza, Filmmúzeum, stb. Hárman, sátorban, perszehogy nem lett belőle semmi, mert a hölgyek rendesen bekarmoltak. Többnapos ultrakokainpartin, az Ulti-ultimate Nővel, igen, vele. Fürdőkádban ülve kettecskén. Lakótelep negyediken, miközben az erkélyről meglátod a volt pasidat közeledni. 

Laktanyában, azzal, akire aztán évekig vágytál, vártad,  jaj, na AZ.

Életedet önként a pici kezeibe, ahh, fejed a férje párnáján. Téged szeret! Ettől még rábaszva, megsemmisülve, meghalni akarva. Soha az életben rajta túllépni, megbocsátani, elfelejteni újra és újra, belőle kiszeretni reménytelen. Végül BELETÖRŐDNI. Röhejesen, az egész Univerzum ellen revansot forralni, bízni a kibaszott igazságtalanság mintegy varázsütésre történő megváltozásában. Minden hajnalban órákon át rá gondolni különféle explicite szégyentelen pozitúrákban. Amelyek mennyire jól állnak neki, Ő is tudja és amiket imádott neked/veled csinálni mindig! Senki sem értheti ezt rajtatok kívül. Még a férje sem. Sajnos főleg ő nem. A szülei sem. A kollégái sem. SENKI SEM, soha.

Még… még. Még Ő sem.

No one. És mindezeken túl, képes lemondani mindenről. Leginkább rólad. Ezért. Dühödben megbocsátani neki. Percekre, csak. Amíg a vágyakozás engedi. Mert magáról is lemond. Belehalsz. Végtelen ciklus.

Szívás ez. Neki is, nekem is.

Akkor is akarom. Hiányzik a jósága. Ő. Bébi, come as you are.

Szólj hozzá!

Part IIII

2024.03.04. 00:04 Egyikpunk

 

Tehát akkor MI A FASZ is VAN?  Félsz tőlem? Nem hiszem. Ennyire utálsz? Ennél meg okosabb vagy. Mindent megbántál és engem hibáztatsz az egészért? Ennél is.

Ezt szerettem volna megbeszélni. Mindkettőnk megkönnyebbülésére.

Szeretlek Bébi. Pont annyi rengeteget adtál nekem, jogom van ehhez, természetesen nem invazív jogom. Ettől kezdve, hogy mit kezdesz ezzel, teljes joggal a te döntésed. Az, hogy hiányzol, az meg az enyém. Senki sem mondta, hogy meg akarom zavarni az életedet. Érted. Életedet. Sosem tetszett, amikor mondtam: mindig a Nő dönt. Nem érted, mit kaparászom még mindig. Nem baj. Ugyanakkor eddig ez egy végtelen csalódás.

VÉGTELEN CSALÓDÁS.

Mindenben, amiért érdemes azt hinni, hogy érdemes azt hinni. Nem azt, hogy bármikor lehet ez a vége két egyenértékű, értelmes ember között, akik olyanokat mutattak fel egymás számára, mint te meg én. NEM EZEK.

Hanem az, hogy mérlegeltél, te Magadba Szerelmes Asszony. Azt gondoltad, abban hittél, összefér a “szerelem” és a “mérlegelés”. Semmit sem tudok tenni ezzel. Ezen kívül, hogy elmondom. Szerinted is velem van a gond. De akkor miért érzed szarul magad folyamatosan.

End of Part IIII

And End of Story

Szólj hozzá!

Part III.

2024.03.03. 23:51 Egyikpunk

 

Miért haragszol rám ennyire? Annyira, hogy leszarsz? Annyira, hogy letiltasz. Megtagadod tőlem, és most hagyjuk, hogy én voltam neked, az aki voltam, MINDENT hagyjunk, természetesen. Az régen volt. Annyira, hogy a semmibe alázol. Érted, mit jelent ez? Miért nem tudhatom, miért gyűlölsz ennyire, mint még soha senki? Mi az oka? Tudni szeretném. MI AZ OKA?

Beszélgetni hívtalak. Baszdmeg. Nem tudod, milyen egy napig, hétig, hónapig, egy évig úgy élni, hogy semmi vagy. Talán emléxel, soha nem volt túl acélos az önbecsülésem. Az a kis lófasz is feloldódott. Ezért sem vagy hibás, természetesen. Semmiért sem vagy hibás. Legalább lassítani, neadjúristen, megállítani azért segíthettél volna, passzívan, nem vártam el az aktív részvételt Bébi. De ez. Egy éve tartasz letiltva, fel sem fogod, mit jelent ez. Rátettél arra a blokkolási listára, ahol kik vannak még velem együtt? Van még bárki? Ha igen, akkor ki, kik? Milyen mértékű rosszat tettek neked, hogy odakerültek?

Eltelt egy év. Őszintén akarom, hogy könnyebb legyen neked. Szíved joga leszarni engem, mivel megmondtad, amit kellett. Tisztázva vagy. Semmit sem kértem, ami ezt sértené. Minden nap rólad gondolkodom, természetesen ezért SEM tartozol semmivel. Nem tartozol semmivel. Miért is tartoznál nekem? Vagy bárkinek. Magadnak? Szeretteidnek? Hagyjuk. És itt már gyilkos düh van benned. 

Nem tartozol semmivel. Így rendben vagyunk? De ez, hogy sehogy, semmi… miért? Milyen olyan mértékű kárt okoztam neked, amiért ezt látod helyesnek velem szemben? Vagy oké, okoztam olyat, amit nem tudhatok, már bármit elfogadok, DE MIT? Amiért ez jár nekem? Jó, legyen, tényleg én vagyok a rosszabbik feled, emlékeztetlek a hibás döntéseidre. Ez rettentően fájhat neked, de oké, rosszul döntöttél. Miért engem büntetsz ezért? Ezt javasoltam VOLNA feldolgozni. Legalább elkezdeni. Ezt, az ilyeneket szerettem volna, tegyük fel, még mindig szeretném tisztázni. Nem lenne jobb?

Cabo Verde is nagyon szép hely.

End of Part III

Szólj hozzá!

Part II.

2024.03.03. 00:18 Egyikpunk

 

Gondolod, ettől meg tudod úszni? Szörnyű ez Bébi. Ahogy múltkor is, amikor az a borzasztó zavart szégyen volt az arcodon, nem néztél rám.

Mintha azért is te lettél volna a hibás, amiért NEM. Menekülni vágytál. NA, pont emiatt kerestelek. Volna. A folyamatos szorongásért mindenütt, csak nehogy összefussak vele az Alleeban, a Tescóban, a terem előtt. A bárhol. Mi lesz, ha felszáll a villamosomra. Egyszer szembejön, amikor éppen az aktuális férfi"szerelmemmel" vagyok.

NA, pont ezek miatt kerestelek. Volna. Egyelőre könnyebbnek éled ezt: “Nagyon szépen megkérlek, hogy soha többet ne keress semmilyen módon, felületen sem” Eltelt egy év és te még mindig itt tartasz. Komolyan? Soha? Nebassz.  

KÉRLEK, lépj(ünk) túl azon, hogy te elmondtad 365 nappal ezelőtt. Oké, elmondtad, hogy neked mi. És ez így most jó neked? Részedről le van rendezve? Sajnos ezt, így, még te sem engedheted meg magadnak Bébi. Persze, ki vagyok én, hogy bármit is meghatározzak részedre, ugye. A konstans szar érzésedet nem én csinálom. Lehet, ha kitartasz, elmúlik. Beépül. Lesz belőle egy epeízű jópofaság. Tehát: ez nem jó válasz. Hogy is szoktad mondani: sajnálom. Nem nekem beszélsz, magaddal baszol ki. De ez csak 1 vélemény, senkire sem vonatkozva. Elbaszij Vonatkozvics Vonatkozva.

ANNYIT szerettem volna kérni, beszélgessünk. Továbbra is, ez erősített volna téged, tisztázni vágytam VOLNA. Tonnákat dobhattál volna le. Majd legközelebb. Talán. Ki tudja.

End of Part II.

VotkátIdeAdjatok

Szólj hozzá!

MÁR CIUS!!!

2024.03.03. 00:16 Egyikpunk

 

NA

 

MEGIN BERAGATT A CAPSLOKK

Szólj hozzá!

Part I

2024.02.26. 21:35 Egyikpunk

 

Ez is fikció.

Szépirodalom lenne, lehetne, egy másik korban. Úgy olvasd, ha tudod. Különben te leszel a felelős. Mondjuk, már most is te vagy. Mindenért más a hibás. Én ugyan nem. Mondtam, hogy gyere ide? Kényszerítettelek, hogy olvasd el? Bah. 

A régi fiúid (erre aszondod, gyerekes, jó), pasijaid (ez nem píszi és mondjuk ki, primitív is, jó) partnereid (na ez meg olyan felelősségtelen és személytelen, nem jó) (most azt mondod, nem voltam egyiked sem, ezt majd a Karma intézi) akkor viszont ez már majdnem egy ballada, hogy aszongya, semmim voltál, ebben a ragozásban akkor a semmi valamivé válik, legalábbis visszafelé tutira, de ez egy másik beszélgetés tárgya lesz). Összegezve, én egyik kategóriát sem. Semmi baj.

TUDOM, hogy már volt. Nem változtat rajta. Attól még igaz: még egy veszett állatnak, egy tömeggyilkosnak is jár, tudhatja, elmondják neki, mielőtt nitrogénba fojtják, mi volt a bűne. 

https://www.cbsnews.com/news/what-is-nitrogen-hypoxia-alabama-execution-kenneth-eugene-smith-death-row-untested-controversial/

És NEM, ott a parkolóban, az NEM az volt. Ott semmi értelmeset nem mondtál, mert nem tudtál, mert nem lehetett. Menekültél. Egy nem égő házat akartál oltani. Kibaszott nagy butaságokat mondtál nekünk, de értem, persze, én is voltam ilyen szituban, amikor a pillanatnyi feloldozás érdekében az ember bármit képes bedobni a darálóba. Szalmaszál a fuldoklónak. De te valóban fuldokoltál? Jó, direkt kérdés. Mit lehet erre válaszolni.

End of Part I

Minden jó lesz

Szólj hozzá!

Alagsor, angyalok

2024.02.25. 00:19 Egyikpunk

 

Ebben az évezredben az Elefántcsonttornyom alagsorában szeretem szabadon engedni magamat. Ez egy tiszta állítás, ne keress rajta fogást léccikeh. Szeretem? Közepesen nagy faszt. Az én igazi helyem ott van fent a csúcson. Felépítettem Születésemmel kaptam ezt a tornyot, de a csúcsára csak akkor juthatok fel, ha mindent levetkőzök. Mekkora már ez, nem? Ki akar mindent levetkőzni. Geci az iSTEN, aki ráadásul még csak nem is létezik. Én nem akarok levetkőzni mindent. Persze van amit kurvára, de vannak, amiket meg kurvára nem. Szar ez így. Fasznak kell ez. Az örök vergődés. Faszom se’ akar folytonosan vergődni. Lehet, hogy most találtam fel a soha fel nem található Perpetuum Mobilét drágáim. Minél többet gondolkodol (esetemben: ha akarsz, ha nem), annál jobban vagy összezavarodva. Háttérben öklendezve röhögnek a meleg bajszos angyalok. Vágyom rá, hogy táncolhassak velük Erasure-ra, de ugyanakkor ennyikeh. Sokat adna nekem. Különösen Kölcsönös Tisztelet!

Puncifixált vagyok és ezért sem kérek bocsánatot. Bocsánat. Nem azért. Nyilván.

Ez mondjuk nem Erasure, de nagyon szeretem

 

Szólj hozzá!

11.

2024.02.24. 23:35 Egyikpunk

 

Szólj hozzá!

Szinte

2024.02.24. 23:23 Egyikpunk

 

Szinte mindenkit utálok. Mondd az arcomba, hogy te nem. 

Ne segíts, nem tudol. Tudom, hogy akarol, attól sajnos nem tudol. Moreover, még te vagy egyre frusztráltabb :(    Add ide, rajtam elfér.

Automatic systematic habit

Szólj hozzá!

10.

2024.02.23. 23:53 Egyikpunk

 

 

Kivételesen!! Kurvára kivételesen. Gecire NEM ÉRDEMLED meg, ugyanakkor szerencsédre mindig van egy kibaszott de, ugye? Beszélgettünk erről veled Szép, ezt is eltetted :) Egészen sokáig nem lesz bajod ezzel. Lehet, hogy sohasem és (ezt is) megúszhatod. Akkor mitől szorongsz folyamatosan, jaj. De jó, ez egy másik valóság.

Na! De! Kommentelek baszdmeg: Anyukám ehhez igazán közel tesz rendet minden héten. Sunyi pszichomókusok, heló. Ő az egyetlen, valódi Hősöm nekem. Tegyük fel, neked is van. Áruld el, hogy ki. Legalább magadnak. Tökre jó, ha van. Amikor úgy érzed, megint elbasztad, létra, felfelé, a csatornából a felszínre.

Ugye figyeltél, amikor beléptél ide. Minden kópirájtos te csöppfasz. Bébi így mondta: "csöpp". Ezt is imádtam. Most persze a múltidőből kiolvasod. Menj a picsába. Melyik kibaszott faszom vagy te?

Nyugaton a helyzet változatlan.

Szólj hozzá!

Lopás II

2024.02.22. 23:38 Egyikpunk

 

Lehelletem bűz és pestis.
Úgyis elfelejtem ezt is.

Utolsó felszólítás

Szólj hozzá!

Ma nem.

2024.02.19. 23:16 Egyikpunk

 

Ma nem adok neked semmit magamból kedves és nembajhogynemlétező bárki. Mert szeretnék elmerülni feszesen puha, miattam olvadó Nőmben. Nőmvel. Illatában megnyugodni, mosolyogni. Szaglóhámomat a szagával kimeríteni, hogy már semmi mást ne tudjak érezni. Hozzábújni, dörzsölőzni a nekem pont megfelelően forró bőréhez, szőréhez, hámjaihoz… ahogy rámlehel… illatát szájának. Nagy tenyeremet rátenni gömbölyű részeire… kis tenyerét csodálni, ahogy pont olyan, mint az enyém. Együtt szuszogni az ekkor kizárólagosan csodás létezésben. Mindent, MINDENT LESZARNI TUDNI beléburkolózva.

Nagyon sokat tudnék még mesélni erről T.E.

Szólj hozzá!

FaSárkány

2024.02.18. 01:46 Egyikpunk

 

Látod, ez a FaSárkány február ilyen termékeny lett.

Vállalom a felelősséget, engedem magamból kifele a bármit, a mindent, bárcsak tényleg minden kijönne, kijöhetne, jönne ki, drága Artista... bocs, Téged nem keverlek bele. Én nem.

Öntöm ide nekem, ami csak a csövömön kifér, csak mondom, hogy ne szorongjak, a queueban ott van még több mint elég, fél(te)netek nem kell. 

Ez most ilyen izé lett. 

Vasárnapba baszcsizott szombat éjjel van, mit vártál? Let you vodkázás a hajón. Kibaszottul megértem Bébi, pedig mennyire utálom a vodkát. 

Szeretlek.

Szólj hozzá!

Szolgálati közlemény

2024.02.18. 01:04 Egyikpunk

 

Szerintem tökre szopó, hogy ez itten - technikailag, én nem tehetek róla - visszafelé van időben.

A kövérkésen leptosóm, bizonytalan származású - persönlich zu den Nazis: halbjüdischer intellektuell - bloggazdász, aki ebből (is) népszerűséget próbál építeni, ha már tehetsége nincs, ezen vergődik izzadva!!

Jaj, baszod, megint el van tekercselve a minden is. Mit akartam? Mondani. ? 

A végéről kell elkezdeni olvasni. Mert ha az elejéről, akkor időben visszafelé van.

Jó éjt.

Szólj hozzá!

TIPLI

2024.02.18. 00:53 Egyikpunk

 

Letelt, köszönöm.

“Nem érdekből viszont hazudok nem előre megfontolt szándékkal” = simán hazudok bármikor, őszintén. Ilyen a kibaszott személyiségem. Ilyen a kibaszott személyisége a spektrumosoknak és képzeld én még a kurvára jófej spektrumos Főhős Geci vagyok. Olyan a kibaszott spektrumos lovagok és lovaginák… bocsánat, a spektrumos lovaginák és lovagok kódolása, amiből egy kurva kukkot sem vágol. Ezért (ez sima genetika, túlélés, (kedvenc szavaim egyike) evolúció) leutálod, nem kézenfekvő, félni kell, félni kell mindentől, ami más, ami új, ami nem illik bele, ami nem olyan bézik. Mint?

Szerencsémre sok spektrumossal vagyok körülvéve. Nehogy aszidd, hogy azonnal meglátod őket. De ha kitartasz! Jönnek, hála az Éknek. Tökre fura fejek. Kis szünet, amíg bekapom a bogyókat. Imádom, ahogy asziszik, kordában tartanak. 

Szívesen. Még vonalban vagysz?

Ez itt egy ilyen dodekaéder fütykösalakú álértelmiségi álhumor, tehát mondhatod, hogy nem. Maximum megvetlek. Dehogyis, jaj. Egyezzünk ki egy lenézésben. Akkor viszont legyen kölcsönös! Neked feláll, nekem van eszem.

Idős Pecos-menti apacsoktól (navahóktól??) hallottam, hogy ha meglátod az anyát a lányban, AZONNAL TIPLI. Ez persze nem az. Jójó, meglepődtem. Ezen még muszáj leszek filózni. Mindig van kivétel? (Betűre fizetnek?)

Szinte mindenkit utálok. Mondd az arcomba, hogy te nem. 

Bébi, ez itt megint kurvajó.

Automatic systematic habit

Nyugaton a helyzet változatlan

Ne segíts, nem tudol. Tudom, hogy akarol, attól sajnos nem tudol. Moreover, még te vagy egyre frusztráltabb :(    Add ide, rajtam elfér.

Szólj hozzá!

Időt.

2024.02.17. 00:08 Egyikpunk

 

Nem tudok nem egyetérteni. Mert akkor olyanokat mondanék, hogy “gyökérkenyér” meg hogy “parasztmájas”. És akkor már joggal köpsz le. Azt meg nem akarom. Nem vagyok köztielni (nem is vágyom rá, mármint a pozira sem, sem a…huh (pont úgy néz ki, ahogy a Bébi fog kinézni tizenöt év múlva, kivéve a tetovált szemöldök) (sokáig néztem, aztán leesett) (befelé ezt mondtam magamnak: asztakurva!! (2024.02.10.)).

Érted. Sajnos már nemtok miről lemondani. Szóval, lécci ne. Cserébe nem ígérek meg semmit  nem is hazudok semmiről érdekből, előre megfontolt szándékkal. 

Picsesz. Ebből megint annyit fogolfel, hogy nem érdekből viszont hazudok nem előre megfontolt szándékkal. Bázz, mikor elkezdtem írni, még értettem. Időt kérek. 

Szólj hozzá!

Műanyagskuló

2024.02.16. 00:12 Egyikpunk

 

Most komolyan Tesa, így kétszáz felé, mi az, ami még nem csalódás és nem káros? Jó, pl. az igazi szeksz, de abban már nem is számolom mióta nincsen része a Főhős Gecinek. Amiről, disclaimer, kizárólag én tehetek. Megint sok itt a gondolkodás, nem lesz (nem van) ennek jóvége, túl lassú periféria, ami rendelkezésre áll. Beszéd? Imádom, de nem. Írás? Imádom, de nem, szerencsére legalább szerkeszthető. Semmi se jó baszdmeg. Ezeknek a balfaszoknak semmi sem jó, hagyjuk őket brekegni, aztán újra és újra sírás a vége. Emléxel, mióta is mondom, tegyünk pontot a kérdő mondat végére kisfiam, hozzad a jó öreg, cirillbetűs lőszeres ládát ide, a nyárikonyha mögötti - még drága téeszelnök nagyapád által - lefalazott spájzból, meg azt a "krumpliszsákban talált", szívem csücske AK-63D-t, amilyennel anno apád is terelgette az orosz zsidókat Ferihegyen kilencvenben. Nem mintha kellett volna, tökéletesen szét volt baszva az életük, gondolod, zavarta őket a magyar - nemzetközi repülőtéri - csomagkezelési alapvetés? Mondhatnám, hogy akkori túlfegyverzett elnyomóként* csak parancsot teljesítettem :) 

Meg a műanyagskúlós PA-63 "önvédelmi" "fegyverrel", jaj, most kacagsz, de! másik harci szituációban lett volna (volt) hozzá acélmagos is, az vitte a dolingert, minta szart. De ez egy reptéri történet. Poliészter mag. 

Vártad a poénot. Volt. 

Szeretlek.

* Határőrönként egy db AK-63D + öt tár, táranként 30 db 7,62×39 mm lőszer, kézifegyverként PA-63, egy tárral, műanyagmagos lőszer. Gumibot, könnygázzal + 1 tartalék könnygáztartály. A raj fedezeteként egy PSZH, ismeretlen tartalommal**.

** A páncélost kézi meghajtású, forgatható toronnyal látták el, ebbe egy 14,5 mm-es KPVT géppuskát, és egy koaxiális 7,62 mm-es KGKT géppuskát építettek, KM–1 típusú irányzékkal. A fegyverek emelkedési szöge -5° -tól +30° -ig terjedt***.

*** talán emléxel kedveske, egy repülőtérről beszélünk.

A Moszadosat meséltem már? Nem, mert bár félzsidó lennék, attól még foshatok. Közel 35 éve volt, léccikeh kezeljük a helyén.

Szólj hozzá!

Stay tuned

2024.02.11. 03:08 Egyikpunk

 

Fasság ez, az írással kapcsolatban, jóember. Eddigi tanulmányaid alapján asszed, aki ír, okos. Legalábbis nálad biztosan azabb. Erre neveltek. Elmondom most neked. Akiknek az írásait olvashatod, az todmérvan? Mert megmaradt. Megmaradtak*. Nem vesztek el. Ennek persze nem csak kimenete van ám!

Tudod te is: ahhoz, hogy kakilj# (a béna l****k így igyekeznek eltávolítani maguktól ezt az egyébként kurvajó, természetes tevékenységet, hogy aszongyák: kakálni) (tiszta sor, hogy ez is - mint minden más - kizárólag a patriarchális berendezkedés számlájára írható) (miért ne kakilhatna egy N*?) (képzeld, te kis okoska, ott három luk is van, jó, az talán már egy másik történet, hogy miért pont így. Mindig mondom, a n** evolúció még, hogy te is megércsed, egyelőre “experimentálisan provizórikus" fázisban van) (és még így sem halt ki az ember, beszarsz, bekakálsz ---> bekakilsz) #bármi értékelhetőt, valamivel előtte, de muszáj, hogy egyél.

A másik meg baszdmeg, a menstruáció. Őszintén kérdezem, nem várok értelmezhető választ, de ki a tököm nevelte a n*kbe, hogy a menstruációt szégyellni illik. Vagy amit a Bébi is számtalanszor leművelt, amikor aszontam: “mensurádió” vagy “mikulás” vagy “vérmókus”. Képzeld, ilyenkor véresen komolyan felkapta a vizet (még annál is szebb volt, mint a normál üzletmenet mellett, faszom érti ezt), hogy ez nem vicc és ezt nem teheti ez a szemét (én). Ehh, komolyan. És akkor f******mus? Persze, mongyad: nem értem és mér veszem a szájamra. Ettől még IMÁDJUK a Puncit. Mindenhogyan. Télleg komolyan csodálkozol? Hogy el vagyok szomorodva? Dehát itt tartunk, baszdmeg. 2024. Alig várják, hogy megjöjjön először, végre n*nek érezhetik magukat, aztán megjön és onnantól szégyellik. Nemrég meghívtak egy beszélgetésre: "N** logika a napi életünk alapján", nem vállaltam, de beültem rá.

Uhh, tejóég. Megint magamra húztam a szarplédet. Jó meleg, befed. Alóla gondolok kifele dolgokat. Csituló szarszagban fogant jó gondolatok, gondolataim. Gondolom. Szelíd, utcai higanygőz lámpafény, fák susognak, most és itt, csak nekem. Mindegy melyik évszak fái integetnek kizárólag nekem tesókám, én mindegyikben jól érzem magam. Megígérem neked.

----- Jelentés vége ------

Köszönöm a figyelmedet.

* Olvashatnád, ha olvasnál: "mert a történelem vérzivatarában megmaradtak". A konkrét csáveszek leírták és még rohadtul szerencsések is voltak. Tökre irigylem őket. Meg persze szorongok is. Bármit leírni az olyan, mint megosztani a gondolataidat. Előlépni, felvállalni magadat. Mi lesz, ha szar vagyok? Ebben is. Jó, oké, szar vagyok. 

Szar lenne szar lenni. Na, ezt igyekezzél elmagyarázni egy nem magyarnak. 

Szólj hozzá!

9.

2024.02.11. 01:28 Egyikpunk

 

Szólj hozzá!

Őr

2024.02.09. 22:43 Egyikpunk

 

Nemtok aludni.

Régen láttam egy mozit, a két Főhős közül az egyik nem tudott aludni. Én akkor még tudtam, asszem. Mondjuk, ki a faszt érdekel mindez? Ki a faszt érdekel bármi. Nem kérdés, állítás.

Nem tudok aludni és nem jó arra a sok orvosi kutatásra gondolni, amelyek szerint rossz lesz nekem emiatt. Esetleg már most is rossz? A sok orvosi kutatást kurvára tisztelem, ehhez nem fér kétség. Tegyük fel, tényleg korábban halok meg. De még nem! Így viszont (megint egy újabb szopóág: meghalok? elmegyek? nem, az más. Akkor eltávozom? Miért nem lehet kimondani: végem lett, befejeztem, annyi lett, jónapot, Egyikpunk testét kukacok eszik, többek megkönnyebbülésére), így viszont ez a tökre sok okosság eszembe tud jutni, van esélyem töredékeit leírni, rögzíteni. Őszintén baszok rá, ki olvassa el, mert akinek kell, az fogja. Nekem is jár a nemhiábavalóság gondolata, ide most valami csúnya személyeskedés illene, nem? Remélem nem kérdés, abban legalább jó vagyok.

Nemtok aludni. És? Kit érdekel? Téged érdekel? Nyilván nem. Semmi baj, mert engem sem érdekel, hogy neked milyen kibaszott nyűgjeid vannak.

Én továbbra semtok aludni. Cserébe hallom a madarakat, amikor eljő a reggel. Fel tudok lélegezni, amikor meghallom az első villamost. Mosolygok, pedig kicsit (de megnyugtatóan, hogy élek) zavar a fény. Neked egy újabb rohadt reggel, elképzelem, ahogy a mindennapi kényszerből villamosra szállsz a többi szerencsétlennel együtt, ezért paralel utálsz mindent és ezt rávetíted mindenkire, én meg fekszem hanyatt, jólesően, memóriás matrac, kisfaszom, samponszagú kispárna, kétharmadhomály. Rád gondolok.

Tökéletes éjjeliőr vagyok. Lennék. Ez olyan, mint a balkezesség. Vagy bármi, ami kilóg. A Főhős Geci egy kibaszottul büszke, balkezes éjjeliőr (vagyok).

Nagyon tudom és akarom is szeretni, aki érdemes rá. 

Hosszú, csilles. Csak neked.

Szólj hozzá!

8.

2024.02.09. 00:12 Egyikpunk

 

Szólj hozzá!

Ez mindkét fél érdeke

2024.02.07. 02:40 Egyikpunk

 

A Nők maradjanak ezen a csodaszép bolygón és a Férfiak költözzenek el egy másikra. A Férfiak maradjanak ezen a csodaszép bolygón és a Nők költözzenek el egy másikra. Aztán, majd, kizárólag kölcsönösen ratifikált szabályok alapján lesz lehetséges információt cserélni egymással. Bármelyik fél bármikor visszavonhat bármit. Ebben az esetben, függően a visszavonás tárgyától, bizonyos időnek el kell telnie, amíg újra tud indulni a szigorúan szabályozott kommunikáció. Ez mindkét fél érdeke.

Kivéve a szerelmesek, akik valóban szerelmesek, mert őket tiszteli az Univerzum. Viszont a mérlegelőket sajnos nem. 

Jelenleg ez még csak vázlat, de a lényeget már adja. Cifrázom majd még.

 

Szólj hozzá!

7.

2024.02.06. 14:19 Egyikpunk

 

Ebben kicsit bizonytalan vagyok Bébi. Ez még egy 2011-es műholdanyag. 

Szólj hozzá!

Egyikpunk

2024.02.04. 01:33 Egyikpunk

 

Begörnyedsz! Ki lehet? Jaj, gondolnád, ez túl könnyű lesz. És arcodra simul az újabb hajnali csalódás, mert ez sem olyan, szóval nem lesz könnyed nyári magzatelhajtás és/vagy kibaszottul habzó tortínó. Mágnes, AKI a szart vonzza? Ádehogy. Az lopás lenne. Mondjuk, itt az ideje tisztázni, érdekel egyáltalán? Itt az ideje tisztázni, hogy bármi érdekel-e? Jáj, nabassz, meginjönnek a kérdések. Egyikpunk. Anya, lehetek én? A gép nem áll meg, mert forog, most pl. éppen azt bökte ki, hogy "faszom bekapod?", de ezt nem szabad kiírni. És különben is ki a faszodat érdekli, ugye. Jó, ez még átmeneti. Nézz vissza. Nyali. 

(és akkor ki a pék lehet a két követő) (írtam erről kérdést) (ez megint egy újabb értelmességi ügy) 

újra nemtom, hogy akkor ezért jó ha szorongok-e

inkább igen, abból csak kisebb baj lehet

puszi, menjél aludni, én is megyek, az Egyikpunk még majd lesz

1 komment

Huszonnégy Feb4 van?

2024.02.04. 00:48 Egyikpunk

 

ezt is

túlélem ezt is

ez a Főhős Geci mindent túlél, geci, beszarsz 

már megint beszartál, tök cuki 

folytatása kövi, komcsi

Szólj hozzá!

Huszonnégy Feb3 Van!

2024.02.03. 16:12 Egyikpunk

 

nem nyertem ma

később majd beszélek róla

Most nem kicsit szar.

Hogy aszongya: "Hello World!"

ugyehogy valahogy így?

Mialatt: Tisztelet.

Szólj hozzá!

Huszonnégy Feb2 Van!

2024.02.02. 00:26 Egyikpunk

 

Vazzek, majdnem az történt, hogy túl sokáig gondolkodám a post címéről!

Holnap egy kurvára fontos nap lesz az életemben amit csak egy valaki tudhat szétbaszni, meglátjuk.

Az oddsok sajnos jó szarok, 98:2, ellenemre.

Meglátjuk!

Szólj hozzá!

Geci a január, soha se' lesz vége

2024.02.01. 00:49 Egyikpunk

 

Srácok, olcsó, viszont annál fontosabb örülés van, a Főhős Geci megint rá van baszva. Bárcsak lehetnék Főhős. Bárcsak lehetnék Geci. 

Hihi, ez már kurvára nem érdekel. Egy dolog persze lenne, az meg nemmegy. De akkor mi megy?

Neked mi megy?

Kérdezném, ha érdekelne. Nem segít rajtam. Nem érdeklek senkit. Baszod, még ŐT SEM, aki néha gondolta hinni, hogy de. Aztán, évek hallgatása után, végül, közölte. És elindult, ami elindult. Rábasztunk. Rá vagyunk baszva.

 

ÖRÖKRE RÁ LESZÜNK BASZVA, Bébi. Menekülnél, persze. Mitől? Elmondhatnád.

  

Drámai end. És akkor errort észlelel, mert ma már nem január van. Ennyit fogtál fel az egészből.

De majdnem!
De nem!
De.
Nem.
De.

Jó, nem.
És? 

 

Update: érzem, hogy ez a 2024 jó év lesz. Függöny, itt már nincs több poén.

 

Szólj hozzá!

TE, acronym :)

2024.02.01. 00:31 Egyikpunk

 

kispicsába. nemtom hogy kezdjek bele. mindenhogy szar :) eleve vesztes a helyzetem (mekegés baszdmeg az egész nyelv) (magyar, ja persze, ja) Ez lenne a kiindulási alap, a február 3-a. Hónapok óta azon vagyok, hogy kérek erre egy nemzetközi bejegyzéset: február harmadika lécci legyen az Önzés Világnapja. Leszarom, nekem az.

Egy éve láttalak (na jó, nem, mert láttalak azóta, hm... kétszer? egyszer kétszer, hehe, mert a klotyóban az plusz egynek számít! Egy éve nem beszéltünk, "értelmes" "ember" módjára.

Mostanában, értsd, néhány napja, megint rámjött a rapli, azt forszírozom magamnak, hogy írok neked.

Meglátjuk. Megkönnyítem a dolgodat, ebben a dimenzióban semmire sem számítok. 

EGYSZER MAJD? OLYAN JÓ LENNE TISZTÁZNI? HOGY MI IS VOLT KÖZTÜNK? HOGY MI NEM VOLT KÖZTÜNK? HOGY MIÉRT MONDTAD? HOGY MÉRGEZŐ VOLTAM? HOGY CSAK BÁNTOTTALAK? 

Sajnálom, hogy nem múlsz el. Tökre sokat gondolkodom azon, hogy jobb lett volna-e, ha soha nem is találkozunk és soha nem is tapasztalom meg azokat, amiket, veled, Bébi. 

Egyelőre (és nem egyenlőre) azt gondolom, hogy bánnám, ha nem.

Jó éjt, Szép.

 

Szólj hozzá!

Január utcsó napja ez itt most

2024.01.31. 18:36 Egyikpunk

 

Tepsiarcú Szépasszony vaaaagy? Tepsiarcú Tésasszony vagyoook. 

Most mi lesz.

Egyikőtök pinája sem kell. 

Szólj hozzá!

Roadmovie

2024.01.17. 01:45 Egyikpunk

 

N ügyfélkapu, EU kártya

N új számla nyitás, KandH lemondás, Raiffeisen ?

Ezek most prolongálva

N szülenapra vmi kurvajóságokat ám! Igen. Megvan. Roadmovie, mindenről és mindenkiről, ifónnal felvéve, pörgősre vágva. Zene, give me novocaine / she’s a rebel / american idiot

Induljon az előzőek dúdolásával, magas fejhangon is :) és kurva sok vágókép, háttér, az új mikrofonnal, állványon, a lakás videója fusson a háttérben, egyébként is folyamatosan két síkban kell a kép, gecijó hátterek, lakás, Sz utca, Boldog Kis Utca, az elbaszott és lebetonozott rét, Mamánál az utcáról felfelé a házig, gyorsítva persze. Ez lesz a háttérvideó, és kell előtér, _alámondással_ úgy, hogy közben halkan hallatszon a beszéd a bevágott videókból is :)  legyenek benne irracionálisra színezett videók is, véletlenszerű alienhanggal, de csak keveset, mintegy éppen delikátképpen érted még rímel is, közben kurvára lehet vágni a zenét, akár GD, akár más, de pörögjön ám. Folyjon (majdnem elbasztam) a sokminden a háttérben, fotók, sok, videók részletei, ahh, érted! Mindenképpen legyen benne jelenlegi videó és fotó is, mittomén, Sz-ka, F-tó, esetleg greenbox, Holdon, bárhol. Wake me up when September ends, videó és kell hozzá az angol szöveg a kép alján az elején, amikor a lány meg a fiú. Esetleg buborékban vicces mondások, nyíllal, ami a bármire mutat remegve. Jó, csak ötletelek. Anyuka, apuka elpityeredik :) DT zene alul :) ahh, mennyi? Annyi 40+1 lettem van, tehyóég. Itzipitzit alkohol is lehet benne, de csak maximum háttérlightban! Cs és Y. Cs meghalt, baszdmeg te kis szenzációhajhász kókadtpöcs. 

B-nek megírni!! Mindenkinek megírni!!!! Hogy küldjenek gratut! És NE faszbúkon, lécci, hanem közvetlenül. A-val séta közben a szokásos útvonalon. Uhh, uhh, a tecsóban, az aldiban. Na, ez kész, mi? Kurvasok háttérkép a háttérben, jáj, értem. Jó, lehet CSNK is a zene. Meg azok közül, amiket reggelenként hallgattunk a kocsiban, uhh, MA-ból menet közben kifényképezve, p mondjuk az A felé, muszáj gyorsítva, basszus, rengeteg felvétel kell. BB út, MA-ból, Buszpályaudvar, Bohém? nade: Ky melletti kocsmesz, az éppen meglassítva az amúgy felgyorsított streamben. Közben beszélgetés valamiről, ezt majd kitalálod, esetleg valami ebben a helyzetben tökre irreleváns témáról. És gémek, passzek! Pl. AC, párizsi videórészlet, mehet háttérbe. 

Be lehet vágni az előadásokból? Nem, nem lehet te fasz. TE FASZ. Én. Értem. Nem lehet. 

N csomag mielőbb, nem baj, ha nem olyan nagy, mint szokott lenni. De, képzeld, kurvára nagy. Az a kérdés, miként lesz EGY csomag, tesa.

D esőcsatornák biznic

D M törzskönyv elveszett beírni és telefon az arcnak

D M átiratás force

Tenkjú, végre mehetünk haza.

Szólj hozzá!

Perfect Day

2024.01.16. 23:10 Egyikpunk

 

Ez egy érdekes este, megint. Azt hittem, letettem már ezt. Nem betűhiba, eltettem. Basszátok meg. Mikor lesz ennek vége már? Megértettem mindent, picsába. Kurvára igyexem, kinek kell még megfeleljek? Nem akarok kérdezni, mert már nem érdekelnek a válaszok. Tudom, hogy megfeleltem. Átmentem. Élek. Jól. Ugye?
Ehh.
Imádok élni. Imádom a szeretteimet. Mert vannak. Tudod, Fatter? TUDOD? VANNAK és ők is baszottul szeretnek engem. Magam miatt baszdmeg ott, ahol vagy. Mert megérdemlem. Szeretetre méltó vagyok. Tudod? TUDOD? Dehogy tudod, meg vagy halva. Hová lettél? Hová lettek a gondolataid? Minden, ami érdekelt? Ahogy megjavítottad a rohadt kis geci tévéket? Rádiókat? Porszívókat? Ahogy megkérdezted, miért jó a nyomtatott áramkör? És ahogy én tudtam rá válaszolni, 9 évesen. Azóta sem kaptam meg tőled a helyes válaszért ígért 500 forintot. Ezért mondjuk pont nem haraxom rád. Fociztál velem. Vittél az nagyszülőktől kapott férfibiciklin. Annyiszor cipeltél a Széchenyibe, képzeld, szerettem. És még soksoksok minden. Jó. És még soksoksok minden. Nem jó. Tőled tanultam meg, amit számtalanszor böfögök fel: a negatív példa is fontos.
Nem megyek el a kibaszott sírodhoz. Még akkor sem, ha tudom, hogy a drága Édesanyám szeretné. A drága Édesanyám tudja, hogy miért nem megyek el oda. Nem neheztel rám. 
Lehet, elfogadom, ezt soha nem lehet letenni. Semmi baj :) Ez vagyok én. Köszönöm. Végül is, baszdmeg Fatter, látod, tudsz te nekem adni. Ezt mind neked köszönhetem. Nagyon sokáig gyűlöltelek, ne haragudj!!!!!!  Beteg voltál, egy kibaszott vastag tejüvegen keresztül akartál, kurvára akartál minket meglátni. Nem volt esélyed. Akkor most ki bassza meg a kurva eget? Sajnálom, hogy gyűlöltelek. Rosszat tettél velünk, még ha nem is a te hibád volt. Azt, hogy velem, azt leszarom baszdmeg, de az Anyámmal is és ezt viszont kurvára nem tudom és nem is akarom leszarni. Kibaszott geci alak vagyok, de ebben a szájbakúrt dimenzióban kurvára szét akarlak baszni emiatt, mert ezt soha de SOHA nem fogom tudni megbocsátani neked, akármennyire is beteg voltál. Ne haragudj. Ezt muszáj. NYUGODJ BÉKÉBEN!!!!!!!!! Hagyj minket békében. Cserébe emléxem rád. Nem tudok megszabadulni tőled. Nem baj, túlélem. Baszdmeg!!! TÚLÉLEM!!!!! 

Bocsánat, hogy kiabáltam. Szeretlek, még ha te sem hiszed.

 

Szólj hozzá!

Ugorgyunk!

2024.01.13. 03:24 Egyikpunk

 

(Nyilas Misis filmből lopva) (Nézd meg, érdemes!)

Faterom nagyon fura ember volt. Röhögsz rajtam, joggal, aszongya: fura, baszod. Drága Tébetűkém, nem fura volt az, hanem beteg. A szó értelmében. Mivel nem akart megölni? Most akkor nem mondod komolyan, hogy meg akarod magyarázni magadnak? Mi az, hogy a szó értelmében? Baszdmeg, most esett le, arra akarod kivezetni, hogy nem tehetett róla. Mármint, persze, mert beteg volt, viszont kár, hogy széjjelbaszta az életedet. Az életeteket. Anyudét és a tiédet. 

Imádott zenekarom jut eszembe: "Tudom, ha ütsz, én borulok, de így is jó, ha veled látnak."

Be volt neki akadva végtelen dolog. Jó, kinek nincs. Nekem például de. És ez nem mentegetés, ha ismersz, tudod. Tanítani akart, ami minden apa szülő vágya, nekem is. Sajnos neki nem úgy ment, de vágod, az idő megszépíti az emlékeket, lejjebb megtalálod, mekkora geci nagy showman ez a kedves KurvaÉlet, én voltam vele amikor, amikor…..amikor. Baszdmeg. Amikor megkönnyebbült. És mi is, mindannyian. Én legalábbis kurvára. Kimondom baszdmeg, jobb lett nekem, hogy meghalt. Meg tudtam tisztítani a lelkemet tőle, meg tudtam tisztítani Anyámat tőle. Mert így el tudtam tenni, a számomra megfelelő helyre. A számára megfelelő helyre. Ahová Ő is kerülni akart, abban a kibaszott dimenzióban, ahol. Tudom, hogy érted. Nem is gondolsz rá, mert te is, ahogy mindenki, valamennyire megszívta, ki mennyire, természetesen legyen ez vita tárgya, DE AKKOR én most kezdjek el beperelni mindenkit, téged is, amiért? Ugye, hogy hülyeség ez? DE AKKOR? Csak simán fogadjam el? Bevallom, már nem sírok, ettől IS vagyok én én, amúgy meg felfogtam, mennyi jósággal "kárpótol" a végtelenül igazságosan kedves Univerzum. Higgadtan nézem a képet a falamon, amit én festettem. Ez a címe: MIÉRT ÉN? 

Jaj, hát majdnem sikerült átverjelek :)  Nevessünk együtt, kérlek. Köszönöm, hogy velem maradtál, pedig eddigre már végképp elfáradtál az olvasásban :) Én is, pedig én megéltem. És ez így kurvára jól van. Menjünk aludni.

Viszont tényleg nem csak a bukott pinapecér beszél belőlem.

Ez jutott eszembe.

Szólj hozzá!

Einstein

2024.01.13. 02:36 Egyikpunk

 

Túl sok  gondolatom van. Még nekem is túl sok. Neked meg pláne, tökre nem para! Pedig én asztá télleg bírom ám. Haha, egy natylófaxt. Csaxeretném. De jó is lenne mindent érteni. Vagy nem. Mondd meg te, Einstein. Bízom benned, mivel annyit néztem, láttam a könyveidet apám polcain. Az Idő Végtelen Története. Hogy így meg úgy, relativitáselmélet. Néhányszáz ember érti valójában. Gyerekként határoztam el, hogy egyszer majd, ha nagy leszek én is rámegyek és megértem a fateromat. Ez ilyen fasság a fijúknál, vágod. Szerencsére te "lány" vagy. Gondolom, nektek is van, persze.

Túl sok gondolatom van. Baszdmeg, össze-vissza rengetegizé, mindig. Jönnek a fényre, jönnek a sötétre. Ezért nem tudok aludni lassan húsz éve, tudod, mondtam már. Mi a faszt csináljak? Szeretek élni. Apámtól tökre sok, mindenfélét örököltem. Remélem, a vese és a prosztatabajt nem. Vagy majd csak később. De! Például egy Parabellumot is, egy jókora adag lőszerrel. (titkos szolga, nem érdemes, legyen jobb dolgod) Mennyire vitzes már, hogy a dobozon ez van: 9mm Luger. Van ami nem örexik drága feleim. Ilyennel irtották többek között az őseimet is, mekkora már, ugye? Többek között. Voltak ott zsidók, cigányok, melegek, kommunisták, ésatöbbi érdekes arc. Vagy csak olyanok, akiknek túl sok gondolatuk volt. Vagy még az sem, csak alanyi jogon megérezték, nincs ez így jól. A nagy számok törvénye alapján a te őseid között is voltak ilyenek. Tarkólövés, a csókosoknak homlok. Mintha nem lenne mindegy, merre fröccsen ki az a túl sokat gondolkodó agyad, tesa.


Soha ne legyél titkos szolga

 

 

Szólj hozzá!

Mocsok boogie

2024.01.13. 01:54 Egyikpunk

 

Okos vagyok, mint a fos.
Értelmiség a nevem.
Bármikor hülyét csinálok magamból,
Kár, hogy nem értik a humorom.

Sírok, mert könnyű.
Pofázok a fotelból.
Hivatkozom a régiekre.
Megvetem, aki kihagyja a vesszőt.

Kurvára képben lévőnek hiszem magamat.
Mindenki mást lenézek önnön igazolásomra.
Kényszeresen olvasom a híreket.
Azt hiszem dönthetek, ezért kis lófaszokat adományozom.

Titokban leköpöm magamat minden tükörben.

Nye ljubljú

 

Szólj hozzá!

Újhold

2024.01.06. 16:20 Egyikpunk

 

Most jut eszembe basszátok meg. Mi lenne, ha az ilyen túl sokat gondolkodó, élhetetlen balfaszok, mint én, elköltöznének egy másik bolygóra? Tökre soxor jut eszembe, vagy a túlnyomó gyökereknek kéne elmenni innen a faszba’ vagy nekem. Nem-e? Dehogynem. Az persze képezheti vita tárgyát, hogy akkor melyikünknek van több “joga” itt maradni, ezen a csodálatosan szép helyen. Hehe, vicceltem. Hogy is lehetne észérvek, logika, alapon “vitázni”. Kivel? Baszdmeg.

Szólj hozzá!

A legkisebb is számít.

2023.12.29. 00:41 Egyikpunk

 

2023, ez az év, ez szopás volt. Szegény. Akkor még nem sejtette. Ezért aztán miért is hibáztatnám? Ez kizárólag egy szubjektív megállapítás. Egyszerű, keretes szerkezet: az eleje és a vége is kibaszott traumatikus volt/van. Hogy kell ezt mondani? No para Béláim. Felállunk innen is. 

Kezdésként legyen kedves és mindenki mondjon bármit, amit őszintén szeret magában. A többiek mosolyogva nyugtázzák. Azzal folytatjuk, hogy mindannyian leírjuk ami bántott minket idén. Összegyűjtjük a papírokat egy fémvödörben és az egészet kurvára elégetjük. A maradék hamvakat együtt szórjuk szét a mellvéden túlra.

-------------

 

Szólj hozzá!

PPP

2023.12.09. 21:02 Egyikpunk

 

Pénz, Pina, Politika, alias három P. A világot irányító vágyak, mondhatnád, motivációk. Ezt sem én találtam ki, de rájöttem magamtól is, említettem neked jópárszor. Azzal együtt, hogy  kéne egy olyan optimalizált csoportot találni, akikre ezek a lehető legkevésbé hatnak. Vezessék a népet szörnyen gazdag nők. Vagy szörnyen gazdag, meleg férfiak. Semmiképpen sem kaphat kizárólagos döntési és képviseleti hatalmat egyetlen ember. Ennyire az antik görögök is jutottak már.

A jelenlegi “népképviselet” nem működik, mert:

1. minden tudatosan le lett építve, így nincs megfelelő kontroll

2. mert politikusnak kizárólag csótányok mennek

3. plusz a masszát, a “választók” kritikus tömegét valódi választásra alkalmatlan emberek alkotják, mivel:

1. Érdekből, önként vannak függésben, mert azt hiszik, megéri nekik

2. Önkéntelenül vannak függésben tartva

3. Képtelenek önálló gondolatok kiizzadására, vagyis véleményalkotásra, értsd választásra

4. Fröcsögő agyhalottak, céltalanul utálva mindenkit, magukat is.

Örök és óriási dilemma: senkit nem hagyunk hátra?  Ahogy múlik az idő, az olló egyre inkább nyílik. Mély nyomot hagyott bennem a klasszikus Wells féle Time Machine, előbb utóbb az emberiség több szálon fejlődik tovább, logikus, mégfaszább barlanglakók, mégfaszább okosak. Előbb utóbb? Ugye hogy lófax. Eleve így megy ez. Főleg, ha a politikusnak is ez az érdeke. Legyen minél több kettes, hármas, négyes.

 

Szólj hozzá!

Csuda egy fej

2023.12.04. 20:24 Egyikpunk

 

scream.jpg

 

Szólj hozzá!

Kaki

2023.11.27. 21:07 Egyikpunk

 

Nem tudok változtatni a világ dolgain. El kell fogadjam, vannak tőlem független, de rám hatással lévő források. Kibaszott szar ez. Nem az, hogy vannak. Hanem hogy semmi lehetőségem, józan ész bárhová, megjelenni a végeredményben.

Tényleg egy jelentéktelen szargömböc vagyok, nanáhogy férfi seggszőrön himbálózva?

Akkor vagyok píszi arc, ha jópofával fogadom a mindenki pofámba szarását? Miért?

Nem tudok változtatni a világ dolgain srácok. Szarjatok a számba.

 

Szólj hozzá!

Modern dilemmák I.

2023.11.24. 11:34 Egyikpunk

 

ha megdug, feljelentem

ha nem dug meg, buzi

UPDATE!
és ezt jogom van elterjesztenem

nemtokmit

 

 

Szólj hozzá!

Fotelsírás

2023.11.18. 01:32 Egyikpunk

 

A hazám, amit imádok, Magyarország, jelenleg el van lopva. Minden, ami nincsen lebetonozva. Még az is ami le van. Jön a gömböc és megesz. Ez van. Ez ilyen helyi, értsd: Kelet-Európa, inkluzíve Kárpát-medence, sajátosság. Az itt élő, egyébként kifejezetten és európai szinten értékes biomassza, sajnos szolgalelkű faszkalapok sokasága, még büszke is rá, hogy önsorsrontó, korán megdöglő adóalany, bár földrajzilag lehetne az, de mégsem európai, hanem ősbalfasz szerencsétlen nyomorult.

Magyarország. A kibaszott HAZÁM. Százévente szétkúrja valami rohadék.

Imádom a hazámat. Oké? Különben arcodat leszakítom. Büszke vagyok a magyarságomra. Ezt igyexik - történelmi távlatokban mocskosul, aljas… bah, tudodmit? erre valójában nincsen szó. Még ezt is el akarják lopni tőlem. MINDENT ELLOPNAK TŐLEM. TŐLED. MINDENKITŐL. ELLOPNAK MINDENT. A gyermekeidtől. Az unokáidtól, akit látszólag CSOKólnak a Bácsik. Jejjjjj. Junó. Szeretnélek megkérdezni, mi a Te véleményed ezekről.

Ez ilyen izé… puncid van? Akkor leszel kedves szülni itten? Halomba? Aztán majd te és a nálad 15-20 évvel korábban pusztuló férjed fogjátok megoldani a mindent. Nem más.

Tök vicces ez az egész. Nem.

Mindent elloptak/ellopnak tőlünk, srácok. Nők, férfiak. Felnőttek. Leendő GYEREKEK. Kedves fiatal pár, a ti jelenetek már rég el van lopva, DE a gyerekeiteké is. Lécci, minden napod végén gondolj arra, hogy ma is két nappal fordult vissza számodra az idő kereke. Duplán lopnak tőled. És soha nem fogod visszakapni. Olyan rendszerbe kényszerítenek, amire semmilyen hatásod sincs. Élsz, telik az időd, a kurva nagy semmibe. Percről percre messzebb kerülsz. Mindentől. Nem akarod de fizetsz érte. Fizetnek a gyerekeid. Fizetnek az unokáid. Te csak nézed, ahogy ez megtörténik.

Itt élünk 2023 vége felé. Annyira szolgák vagyunk, hogy önként vesszük magunkra a fosot. Ugye? Igen. Te is, én is. Bajod van? Nem tetszik a rencer? Opportunista vagy(ok). Eszem a szarodat dráguci Főnököm, mit tehetek még számomra egyetlen teérted?

A kedvedért, egyrészt letagadom, hogy ember vagyok és van véleményem. Másrészt a központilag szabályozott “személyiségem” alapján egyezzünk meg abban, hogy: Mit szeretnél?

A TÖRTÉNELEM KIBASZOTT SZEMÉTDOMBJÁRA KERÜLSZ. Képzeld, Te értéktelen senki. TE SZAR. Eladtad a kibaszott fillértelen lelkedet. Nem kapsz semmit cserébe. Bahh, mindegy. Nőjél nagyra. Majd úgyis megmagyarázod  az utódaidnak, hogy nem te voltál az aki mindezért felelős.  Leszarom.

Bocsánat Virág elvtárs, ez az ítélet. Úgy érzem, ez csak egy rossz álom.

Te. Te pici gyökér. Te őszinte fasz. Érted már? Nem. Mert nem vagy rá képes. Ezért tud rád építeni a geci politikus, baszod. Elszívta az életedet, te meg, eccerű, odaadtad neki. Önként, krumpliért. Nem veszed észre, hogy azok tartanak rabszolgaságban, akiktől a krumplit várod. Önkielégítés. Lehetne sokkal jobb.

Hordom itten a vizet a Dunába. Milyen szép folyó! Ez egy reménytelen hely, már vagy ezer éve. Elmegyek innen. Maradjon ez a szép ország a reménytelen nyomorultak országa, akiket bárki megvezethet, a közeli történelemből vett aljas szövegezéssel. Úgy hívják ezt drága feleim, hogy “Evolúció”. Az alkalmatlan elpusztul.

Szólj hozzá!

Nekem lőtek (sic)

2023.11.03. 02:07 Egyikpunk

 

Hirtelen felindulásból írni akartam volna neked (Bébi). Mindazon túl, hogy I am blocked. Elfelejtettem a számodat. ELFELEJTETTEM A SZÁMODAT. 06 izé .... 06mi? ...56? Rohadt élet. 06?? xx yy! 2389146502293743629908572

Győztél Szép. Megint. Nem csoda, egyébként! Tökéletes vagy. És csak ülsz rajta egész álló nap... Szép estét.  Mindenkinek. Kösz. Viszont. Tényleg szép. Lerajzoljam? Tudom, hogy tetszene :) Nem szabad :(
És nem is tudok rajzolni sajnos.

Szólj hozzá!

Remélem, szarul vagy.

2023.11.01. 22:00 Egyikpunk

 
Adj hálát - a soha meg nem bocsátható, történelmi méretű, intézményesített károkozásod miatt, az érted kínok között, - még a kanonikus mese szerint is veszett állat módjára elpusztított, jóságos istened állítólagos gyerekének, kedvesem.

Szegény Artista. Lóg ottan, mindenhol. Kurvára nem tehet semmiről. Látszólag felfaltad, parazita.

Remélem, fosol püspök. És mindig rosszul alszol. És gyomorgörcs kínoz, ezért állandóan istentelenül büdöseket fingassz. Tükörbe nézel és undorodsz magadról. Jogosan. És minden, MINDEN visszaszáll rád. De a legszebb mégis az lesz, amikor az ufócsávó újra iderepül. Akkor végleg megszabadul tőled ez a csodaszép bolygó, émmeg felszabadultan fogok nevetni sokmillió embertársammal együtt, boldogságban.

Ti mit tudtok felmutatni, kérdezném, amennyiben ez verseny lenne. Nem az. Semmit sem kell felmutatni. Inkább menjetek békével és nézzétek meg fillérekér', természetesen kizárólag, ha van kedvetek: Újabb lippsi mindenellenesség.

Szólj hozzá!

Tükröződés I.

2023.10.29. 00:49 Egyikpunk


A semmirekellő lipsi művész egy újabb bőrt húz le önmaga gyógyíthatatlan lelkéről: emlékezés. Itt aztán meg fogod tanulni, amire az áltisuliban basztál odafigyelni, lezárt az agyad, római számok. Vannak ilyenek, érted. Vannak dolgok. Sebaly, figyuide.

Budapesti nagyapám kikeresztelkedett zsidó gyerek volt. Eggyel előbb, dédpapper, Obstlerként jól érezte meg az idők karalábéra épülő újabb fingévszázadának szelét, így lettünk egy másik O. A Mihály maradt. Abból első látásra nem lehetett gond. Mentségére szolgáljon, ez még nyolcszázban történt. Ki rémálmodhatta akkor a Dunába lövőcskézést? Így lett nagyapám Dénes. Testvérei is voltak, nővérek. Erzsébet és Ilona és Tihamér. Bocsánat.
A huszadik századról gondolkodva időnként arra jutok, nagyapám (D) tisztára könnyen megúszta a vészkorszakot (hahaha, egy kibaszott nagy lófaszt) és (ezer évek óta) isteni anakronizmus, elvesztetted a fonált, nem baj. A doktorok aszongyák ideje továbblépni, szeretném látni a doktorok származásigazolásait, mennyire jó, eltellett két nemzedék, megkopott a fíling, ahogy a Schmeisser MP-40-es 9 milliméteres lőszerei igazgatták elfele az Endlösungot, lásd még Lebensraum. 

Naszóval, megúszta, mondhatnád, csak munkaszolgálatra invitálták (thx to Mihály, lásd fent)

Onnan, mindannyiunk - az utódai - szerencséjére, meglépett. 1944 vége felé egy este átszaladt Budapesten, töriszakosok szevasztok, a Bartók Béla út kelenföldi végéig. Ildikó utca. Néhány hét egy álfal mögött, kaja beadva, kakker kiadva, talán nem ugyanabban a vederben, így mulat egy hivatalosan leölhető férfi ember (1906) a huszadik század közepin, itt, ahol most élünk, Európában.

Családja, persze. Felesége, Éva (1914), hihetetlen, csodás nagymamám, imádtam. Róla még lesz. Fiai, T (1938) és Cs (1941). Plusz O és P őseink. Hétköznapi, dolgos, építő emberek, akik nem a Pusztán tartották a karakterüket. Valszeg ezért szeretem a Somogyi utat, azt a környéket. Baszott jók a rezgések. Köszönöm nekik. Azt, ott, akkor, mind. És hogy az lehetek, általuk is, aki vagyok. Ha tapsolsz, megcsaplak. Inkább bökj ide és ráncaid simulának.

Szólj hozzá!

6.

2023.10.29. 00:02 Egyikpunk

 

Szólj hozzá!

At least. I'm a brave half of e'thing.

2023.10.28. 23:06 Egyikpunk


Na helló, rojtosszélű, candidás pinák és ezektől hámló, simán csak buta faszok. Ember vagyok. 

Tádzsik Nőm megmondta. Imádom ezért (is).

Innen folytatjuk. Fojatlyuk. Lyuk, érted. Folyatly... Moriarty? á, pászek, ez valami senki általi, mégis századok óta valid, "angol" picsafing. Anni néni, azt tetszett mondani, ez a kijelentő mód. Másodikos vagyok geci és egyszerre nem értek semmit. Közben meg kicsit de. 

ui. EZÉRT (is) ilyen potensek a gyerekeink. Szíved joga, utálhatod látens, ettől még igaz. Egyfelől: szerelemgyerekek. Te voltál már szerelmes? Pedig mennyire vágytál, vágysz, vágyni fox rá. Érthető.

Plusz kurvára nem hülyeség a keveredés! Minél magasabb, annál kevesebb. Ez csak egy példa, mondjuk, magyarésmelegéstádzsikészsidóésoroszésroma éslengyeléskutyaésnövény vagyunk.

Szólj hozzá!

5.

2023.10.25. 23:58 Egyikpunk

 

Szólj hozzá!

Rhoda Scott

2023.10.22. 22:29 Egyikpunk

 

Huszonvalahány évesen volt egy irtó pacek “két kazettás” magnóm, házi feladat, persze csak akkor, ha van kedved, nézz utána mit jelentenek ezek a szavak… akkoriban ilyesmit a listás rapperek MusicTeleVisionos klipjeiben lehetett látni, ahogy a vállukon cipelték, igen, ez az a túlburjánzott nagy műanyag izé, sok villogó leddel, de milyenekkel! Tökre olyan volt, mint mostanság a csöppfaszú nímandok nagy autói, viszont sokkal olcsóbb. Ugyanakkor azért a jobbfejebb csajoknak (szűk csipőnacesz, pociki, két számmal nagyobb cickók - validált Nők által validált - optikai trükk alapú megjelenítése… szerintük nekik szabad… úgy tűnt, tetszik. De, mint az közismert, ez legjobb esetben is csak feltételezés.

Szóval nagyon kurvajó volt az a magnó. Korai multimédia - mondhatnád, ha már tudnál beszélni a “fejlettség” rád jellemző, jelenlegi fokán - mert nem csak az, hogy két kazettát is kezelt, de ezeket akár gyorsan is képes volt másolni, nem kellett várni fél-egy órát (bár persze lehetett). Aztán volt neki még - rákarmolsz az arcodra - mikrofon bemenete (és még csomagoltak is hozzá egy mikrofont (pirosat)), 6.3-ast, mint a profik, nemám háromésfelest. Na, tehát. Mikrofonbemenet, visszhanggal. Visszhanggal, most petézel le, végképpen. Igen. De most nem ez a lényeg. Hanem: mivel két kazettát volt fogadni képes, ezeket egymás után lehetett indítani, előre beállítva! Lefordítom neked: képes volt lejátszani egymás után két kazettát (azok A vagy B oldalát, értelemszerűen), úgy, hogy amikor az első lejárt, autómatice indult a második. Amikor az is véget ért, lekapcsolt. Addigra illett mélyen aludni fenn a galérián (este, nyilván). Nagyon szerettem.
—————————————————————————————————

c35.png

Kedves Résztvevő, sikeresen feldolgoztad ezt a leckét. Ma ezeket az új szavakat és azok jelentését tanultuk meg:

Magnó
Kazetta
Várni
6.3
3.5
A oldal
B oldal
Szerettem
Aludni
Aludni mélyen

Ma nincs gondolkodás helyetti zene.

Max ez. Ettől is a bugyimba élvezel. 

Szólj hozzá!

Dee-lite (nem B)

2023.10.22. 22:12 Egyikpunk

 

Hát, Bébi, erre kurvára el tudlak képzelni (ha az ige és az igekötő között, stb.) ahogy rázod, Jesszus. Na, ottasztá…  Mongyuk, te ennél látatlanba’ is galaktikusan jobban nyomod, az tuttó. Workshop, meg minden. Tegyük fel, jó vagy magadtól, ebben (is).

Bárcsak láthatnám.

Ez most ilyen rövid, bocsánat. De lesz még.

Szólj hozzá!

4.

2023.10.22. 00:22 Egyikpunk

 

 

yyyyyyy

Szólj hozzá!

Minden meglesz

2023.10.22. 00:22 Egyikpunk

 

Jól látod, a méltatlanul háttérbe szorult művész megint kitalált valamit, amit a bátor olvasó, nem kizárt, újfent nem ért!

Azon helyek számozásába kezdett önként (szándékosan nem a megtörténés időrendi sorrendjében) (és nem a közös vagy személyes kielégülési arányszám szerint), ahol, idézem: "Bébimmel kettesbe" *.

A művész, bár exponenciálisan (nehiggy neki, nézz utánna, ez mit jelent) kopik emlékezete, komolyan igyexik. Meglesz. Minden meglesz. Bocs az ikszekért. Nem szándékos. (de)   Mindegy.

És a nyomorult, alultáplált (de) lebeg itten a semmibe'.

Szegény (de) mamája, hányszor elmondta: "Nem viszed semmire, te lány." (dramaturgiai milestone, mert meg vagy lepődve! A (de) lány!!)

Vágod? Mindenki lány, bazz!!! Aki nem férfi!!

* ahol és amikor B kielégülve hozzámbújt, a mellizmomra tenyerelt szuszogva. Ilyenkor általában azt bírta mondani: "Szeretlek".

Mindig elhittem B-nek.

Hallgattuk egymás lassuló szívverését, mindig tökéletes volt.

 

Na. Újra nem értesz semmit. Őszintén, mi a pöcsöt vártál? Része lehetsz, ingyen öklendezhetel a művészen és grátisz addig is megúszod a saját fosodat. 

 

Ébresztő lassan. Húzzál haza a családodhoz.

 

Szólj hozzá!

3.

2023.10.21. 23:42 Egyikpunk

 

 

Soksok autók haladnak a hatos úton. Viszik hazafelé az embereiket, unalmas életeikbe. Villanások, érdektelenek.

Szólj hozzá!

2.

2023.10.20. 00:07 Egyikpunk

 

 

I am a vampire. With incredible butt. Unfortunately, not for you. Sorry. Fuck me.

Szólj hozzá!

Nem én találtam ki, ettől még jó

2023.10.13. 01:50 Egyikpunk

 

Csíráztathatunk avokádót. Ha egy megmosott avokádómagot hegyes végével lefele felfüggesztünk fogpiszkáló segítségével egy vízzel teli pohárba, akkor néhány héten belül a mag megreped, gyökeret, majd levelet ereszt. A csíráztatásnál arra kell figyelni, hogy a mag folyamatosan vízben legyen. Ha a növény már több levelet is hozott, ültessük humuszban gazdag talajba.

Közkedvelt eledel a tonhalas* avokádó!

* Sajnos a tonhalban magas a nehézfémtartalom, így max. heti egyszer szabad.

Szólj hozzá!

Híveim. Elfogadás.

2023.10.08. 23:59 Egyikpunk

 

Baszdmeg. Ha ez itten egy vallás lenne, felszólítana, tedd azt, amit mond, mert egyszerűen meg kell, őrajta kívül nincsen más. Szerencsére te azt teszed, amit kell. És nem azt, amit "kell". 

Feltűnt, hogy a vallások valahogy mindig ilyen felszólítók? Figyeld meg, basszus, számonkérnek. Lehet, azt akarják, nélkülük, a megmondásuk hiányában érezd rosszul magad? Én nemtom, csak izé, kitaláltam az egészt. FASZT. Rájöttem magamtól. Kábé 8 éves voltam akkor. AZT akarják, hogy érezd kurva szarul magadat. MINDIG, amikor gondolsz bármit. Honnan veszed a kibaszott bátorságot, hogy bármit gondolni mersz? Kinyírunk. Meghalsz. Elvesszük az életedet. (Amúgy is meghalnál. (a szerk.)) Megölünk téged baszod. És a családodat. És az összes barátodat, mindenkidet, a népedet. Eltörlünk, mert veszélyezteted az évszázados, vérzsíros bevételeinket. Van erre végtelen erőforrásunk. Így alakult történelmileg. Később ájtatos pofával meg leszesz magyarázva. Minden. MINDEN. 

NE állj ellen. Ha olyan lennél, mint mi, akkor értenéd. Abban az esetben te sem adnál fel a POZÍCIÓDAT, amiért évszázadokig gyilkoltál. Hazudtál és ölted a LELKEKET hideg nyugalommal, olyan kínokkal kikényszerített HAZUGSÁGOKKAL, nyílt színen, azok hétköznapi szinten elfogadottá tételével, mintha ez lenne a kibaszott VALÓSÁG, tudatosan, aljas szándékkal létrehozott alternatív SOHA NEM LÉTEZŐ jelenben. Generációk százait nyomorítottad meg. 

Azzal áltattad magad, miszerint tőleg származik az "IGE". NEM. És, hogy amit teszel, az a végtelenül primitív emberi lények rendszabályozása. NEM. Megmentése. NEM. Mitől? MITŐL? Tőled. IGEN. Az általad annyiszor, hidegen, lélektelen módon seggbekúrt, elárult, csodálatosan tiszta gondolat eszményéről még most, 2023-ban is azt vagy képes terjeszteni, nálad van a megoldás. NEM. Viszont, te vagy az, akit semmilyen Isten sem fog tudni eléggé megbüntetni. És VÉGLEGESEN lezárni. VALLÁS A NEVED. Kimondom. Baszódj meg. BASZÓDJ MEG.
És goto 1: Te, akit semmilyen Isten sem fog tudni eléggé megbüntetni. És VÉGLEGESEN lezárni. Senki sem választott meg. És ezt te is tudod. Nem adod fel. Lehajolsz minden egyes véres fillérért. Amíg hagyjuk, mérgezed az életünket. 

Ami a gondolkodó lények számára (milliárdokat öltél meg, csak ezen a csodaszép Bolygón) megnyugvást hoz az az, hogy most véged geci. Meg vannak számlálva a kibaszott napjaid VALLÁS. És meg vannak számlálva a kibaszott napjai mindazoknak, akik ebből élnek. Rothadt lelkű "szent" "pap"oknak, ez aztán a röhej. Mindegy. Ez már nem számít. Az embertelen - bár a magyar nyelv csodálatos, ahogy minden nyelv az - mondhatnám, "Ördögfattya" politikusok miatt. Az Ördög a saját kontextusában tiszteletreméltó. Kurvára van karaktere, ugye? És nem a pusztán tartja :)

Tudod, hogy mire számíthatsz vele kapcsolatban. Adod, kapod. Utálhatod, de tudod, nem ver át úgy, ahogy őt viszont átverte az istened, amikor megígérte, kérdezhet bármit. Sajnos kételkedni BŰN. Kimondom helyetted, egyszerű ember. INKÁBB az Ördög, mint a hazug politikusok bábjai, akik még a gazdáiknál is romlottabbak, önként.

Pedig a kibaszott csótány politikusaid (őszintén sajnálom, drága Blatta orientalis) még a vallásodat is megvették neked. Érted? Megvették, ezáltal elvették tőled. Nem érted. 

Hazudnak a papjaid a templomodban. Minél kövérebb, minél cifrább, annál vastagabban. Évezredek óta. Megfontoltan. Központilag szabályozva. Önös érdekből, tudva, minden szó, minden gesztus, manír, mocskos hazugság. Érted? Leszartak téged. Meg sem karcoltad őket. Nem volt rád idejük, hehe. Tele volt a szájuk a politikusok szifiliszes faszával. De eközben már kisfiúk ánuszára fantáziáltak.

Így aztán milyen isten, baszdmeg?

A református? Az ateista? A muszlim? A sintoista? A zsidó? Az evangélikus? A buddhista? A katolikus? 
Vagy azok, akiket bátran eltöröltetek a felsoroltak nevében? 

Komolyan? Ezek a te isteneid? Mit is pofáztok arról, hogy elfogadás?

Te pap. Tudod, mi a legszánalmasabb, szégyen fattya? Ahogy attól fosol, egyszer tuti visszajönnek a srácok, Buddha, Ré, Mohamed, Jézus, Krisna, Tendzsin, Quetzalcoatl. És kérdezni fognak. Nem lennék a helyedben.

Értem, szar kipusztulni. Gondolj a dinókra. Milyen cukik. Nem tudták felfogni. 

Irány a történelem szemétdombja. Nem köszönjük, de az is része a közös tudásnak: hogyan NE csináld.

Szólj hozzá!

Lexikonszerű

2023.10.08. 01:32 Egyikpunk

 

Pont annyira kicsit vagy nem boldog.

Látom :) 

Pedig rajta vagy. 

Sajnos, hogy nem (vagy). Sajnos, tudom. És MINDANNAK ellenére lehetsz nem az, hogy rajta vagy. A legfosabb az egészben, hogy magad miatt mennyire küzdesz. Márpedig a női magazinok véres betétekkel körbefalazott hányadékából kitüremkedő - egyszerűen, muszáj bevallani - különösen rossz szagban is!  Jézusom, hányszor elmondták ott, hogyan KELL. ÉS akkor se'. Picsába. Az a jó ezekben, hogy senki sem mond ellent. Erre van kitalálva ez a gennyes iparág, nem lesz aki ellentmond (azt a "rovatot" ezekben az "újságokban" hagyjuk), mert az a saját szégyene lenne. És akik ezt a hideg gennyet fogyasztják, nem állnak azon a szellemi szinten, hogy felfogják ahonnan ez már szégyenletes. Dehogy baj. Én meg félig zsidó vagyok. 

Na. Eddig megint csak a szokásos savanyú, zöldes (epe) okádék, így van? 

Pedig, tolod, százzal. Toljátok. Együtt. Utazni, elmenni. Addigse kell. Nem kell ott lenni, felfogni. Viszont kell, MEGÉLNI (ez mit jelent?). Minőségi idő, ahogy mondani szoktad Szép, kettesben lenni. Máskor csukott szemmel kortárstáncolni, jelentsen ez bármit, függetlennek lenni, kilépni a kötelezettségekből, mindig fiatalnak maradni, vodkayeah. Családra örömmel előre megállapított időt szánni, muszájból ottaludny, stégen magadnak szekszizni, vagy nem, aztán kicsit zsíros ebédre vonakodva felmenni, baszdmeg a krumplispogi annyira jó, hogy fáj. És a többi és a többi. Titokban még magunknak is letagadva arra gondolni "tényleg ez a "felnőtt" élet?" :) :) :)    A szüleim élete? Az nem lehet!! 

És akkor még jön, miképp' az mekkora intergalaktikus getsziség, hogy ez nem megy így. Nem szereted, hiába tolod százzal, akkor sem fog ez beteljesülni, mert nincs rá ok. Óráról órára erodálódik elfele. Nagyot fingani akarás helyett lexikonszerű beszarás (van). Volt. (Lesz).

Most kell kihasználni, később nem lesz idő. Tudatos élettervezés! Csak figyejjed ide. Jelenleg odatesszük az élményszerzést aztán majd minden lesz. C:\Letöltések\csaladalapitas.pdf

Geci az élet. Geci, mert mindenki közül, közülünk, nála nincs mese, melléduma, melléképzelés, melléfogadkozás, sajnos. Még nekem sem, neked sem, senkinek sem. Rohadjon meg, érzi a hamisságot. Az izzadtságszagú majd én megmutatomat. 

Az igaz szerelmet viszont imádja.

Ezzel szemben az eleve és soha nem létező szerelmet, a felriadt hajnalokon, hogy akkor inkább, ha már muszáj, önmegnyugtatásképpen, együttérzést, aprópénzre váltható egyoldalú szeretetet beletörődést, ráfeszülve is  érzelemmentes hozzábújást megengedést mímelni, maximum odahazudni a minimumot, na ezeket nem, mert mindegyik soha el nem évülő bűn.

Magaddal szemben, vele szemben, szüleiddel, szüleivel, testvéreddel, testvérével, őszintén szerető rokonokkal, barátokkal, kollégákkal, stb. 

Túlbeszélődött. 

Lépj ki az összeszorított foggal megélt pillanatokból, kérlek szépen. Nem, nem miattam.

Szólj hozzá!

1.

2023.10.01. 02:05 Egyikpunk

 

 

Megveszem ezt. Onnantól minden kutyici ingyen UV led nyakláncot kap, amikor belép.

Szólj hozzá!

Egyveleg

2023.09.29. 23:56 Egyikpunk

 

Tudom, már írtam, győztél Bébi. Őszintén gratulálok, el tudom képzelni, valójában nem akartál legyőzni, simán csak arra jutottál a kapcsolati matekban, te Mérnök, miszerint jobban járol így. És tényleg! Jól döntöttél, fogadd elismerésemet, meg tudtad hozni ezt a gecis döntést.  Örömmel látom, a legjobb belátásod szerint kezeled a szitut, you won :) Ettől még ez getsziszar, tudom, tudod. De, vállaltad ezt és ezért baszottul jár a pont! Vállaltad, így aztán egész életedben a lelkeden cipelheted ezt a lassan, viszont kurvára biztosan növekvő, csupa fekete foggal mosolygó lélekrákot. Sajnálom, mondanád, amennyiben még lenne rá lehetőséged, elismerem, igaz, valóban sokszor mondtad, előre. Te már akkor tudtad. Ez pont olyan, mint az “Őszinte részvétem!” (instant róka, mindig, MINDIG) és a “Ne haragudjon, hogy a lábára léptem itt a 39-es buszon, pont ebben a kanyarban, tudja ez pont egy OLYAN kanyar, amiben jellemzően egymás lábára lépnek az emberek”. Soha nem akartam olyan lenni, mint az emberek. Ez is tetszett neked. Miután megtapasztaltad :) Nagyon szerettél engem. Úgy, ahogy még senki. BÉBI. Hiányzol, hiányzik mindaz, ami te vagy. És ezért borzalmas élni így reggelről reggelre. Tudni, nem vagy jó helyen. KÉREM, ne kapja fel a vizet szépségességed, nem azt mondom, hogy velem lennél ott, azon a bizonyos “jó” helyen. Bár.

Már írtam, hogy győztél. Most arra gondolsz, hogy kapjam be, mert senki nem győzhet*, csak hatásvadász-pofázok itten. Most nem. *Elismerem, valóban, rezeg a léc, de te legalább megpróbáltad, Szép. Így hívtalak és szeretted. Mert számodra ez azt jelentette ebben a fos világban, hogy én VALÓBAN szépnek látlak. És NEM, nem azért, amiért mások “szép”-nek mondanak. Tényleg szép vagy. És érdekes, okos, figyelemfelkeltő. Olyan, akire az emberek felfigyelnek. Közülük minden ezredik észreveheti az embert a szemek, száj, kéz, láb, haj, mellek, segg popsi mögött, tudod? Persze, hogy tudod. Mentségükre szolgáljon, nagyon nehéz helyzetben vannak, mivel gyönyörű vagy. Elveszed az eszüket a hétköznapok szürkén álmos egyvelegében. 1Valagában.

Ez maradt a cinikus csávónak, hehe. Megbaszott intellektus, romlott halkonzervre élvezés. Várom, üssön be a szégyen. Miközben a cucc még repül a levegőben.

everything is bearable

Szólj hozzá!

Három a

2023.09.18. 00:25 Egyikpunk

 

azon gondolkodám sokat, hogy amennyiben veled is megtették ezt - bátorkodom feltételezni - az bizony kibaszott KURVA SZAR lehetett, akkor viszont miért teszed meg velem? Jó, másik version: szerencséd volt és veled nem tették ezt meg, akkor viszont szintén miért teszed meg velem? Honnan jött ez? Mindegy, bármi történt, akkor is kibaszott végtelen geciség részedről ez könyörtelen ignorálás, hiába visítasz, hogy te előre megmondtad, oksa, engedek, mintha számítana, de oké, nem geciség, sajnos akkor is minimum gyávaság. Puszikah, ezzel kell együtt élned hátralévő életed egészében, ez nem kopik el, ahogy a tömeggyilkosság és az emberiesség ellen elkövetett bűnök sem, baszod, az már csak hab a gennytortán, hogy mekkora végtelen csalódás ez nekem. Tényleg ez vagy te? (Mindenki érti, hogy a ghosting a legkönnyebb út, nade akkor is... nemár. SUNYI BÉBI? Borzasztó.)

Azt mondtad, gyerek, oksa, lesz, ami lesz, kell... az, amit választottál Szép, háromszorosan hazugság,  háromszorosan vagy Önző. Persze! Jó! Mi ez a mammogás? Igen, nem árultál zsákbamacskát, átadtad, elmondtad, figyelmeztettél, önző leszel és ez sikerült, érkezik a megérdemelt tapsvihar, legyen három a magyar igazság: férjed, tenmagad, én. Mérnök Bébi, gondolom tanultad, logikai műveletek: "önzés" not equal "átbaszás", elmagyarázom, bár tökéletesen tisztában vagyok, miszerint te is tökéletesen tisztában vagy ezekkel, de azzal mérgezed magad, ez így a kisebb rossz és egyébként is kényszerpályán voltál (vagy).

Szóval elmagyarázom: önzésből hazudsz a férjednek, abban a hitben tartod, hogy szereted és minden rendben, eleve nem szeretted, te mondtad, elmesélted és akkor őszinte voltál, azért mentél "hozzá" (ez mennyire megalázó és szar is), mert fostál, hogy egyedül maradsz (???) amikor már a lexikon szerint nem lenne szabad és üt az óra és neked annyi, jesszusom Bébi, így kimondva még sokkal rosszabb, tudom, hogy tudod, bahh. Gondolod, majd menet közben hopszli megjön az étvágy a szerelem? Vagy lemondtál róla örökre? Ilyen nincsen, vágod, nem az az ember vagy (szerencsére).

Hazudsz magadnak és ez a legszörnyűbb mind közül, például abban, hogy végül is ezzel nem teszel rosszat, mivel ő nem tudja, plusz megkaphat téged, sötét/gumi/misszió, esténként és hétvégente nagyobbrészt veled lehet (vö. minőségi idő), szóval tulajdonképpen te hozol áldozatot az érdekében, hahahahahahaha, na de komolyra fordítva... jöjjön az ADUÁSZ, még az is lehet, szülnél "neki" (okádok) egy gyereket, amit az első pillanattól kizárólag a magadénak tekintenél, történjen később bármi, legalább lesz kire rávetíteni a frusztrációidat, a történelem már megint egy dögszagú időhurokban fulladozik.

Szólj hozzá!

Wei vu wei

2023.09.17. 23:45 Egyikpunk

 

basszus, vágod, hogy vágom, hogy mennyi minden van, amiről fingom sincsen? mondhatnám, kicsit nyomaszt, egyre kevesebb ami vagyok és egyre több ami nem vagyok, már persze ha a pici és mással (mivel, baszod? MIVEL?) elfoglalt agyaddal nem is próbálod megérteni, hogy ez a semmilyen fasz, aki itt rá(d) van feszülve és ahogy und  amennyire igyekszik átmenteni a reménytelen létét, igen, itt, ebben a fosszagú, de kedves életben, ahol mindenki más annyira okos és szép és nem beteg - tényleg miért pont nekem szükséges ráfizetni, megértőnek lenni? Mikor senki sem az? Te sem vagy az? Elvárod, neked jár, kimondtad, kussoljak, nem ÉR visszapofázni. Írni, kérdezni, letiltás van, gecc. Így vagy járva, szerelmem.

ide ez illik

Szólj hozzá!

Megbaszlak. Add a puncid.

2023.09.16. 23:23 Egyikpunk

 

de előbb írd alá negyven tanú mellett ezt a nemsok példányt a lemondásaiddal kapcsolatban, persze mindet a szerelmes javamra Bébi, tudod, ez az, amiben előre megbeszéltük, elfogadod, ez végül is egy baszás, semmi több és semmivel sem kevesebb

mesélted nekem, ahogy mesélte neked az osztálynéni* a gimiben, akkor eccercsak belecsúsz a merev hímtag a benedvesedett a női hüvelybe, mégjó, hogy másféle hüvely nem értelmezhető ebben a kontextusban, ugyanakkor az elképzelt fasztag a te Hüvelyedbe készül bennelenni, nem a néniébe - így aztán kurvára könnyen osztja az eszet - persze kizárólag amikor megengeded, MEGENGEDED, ÉRTED, m e g e n g e d e d... ? ?

x----------> ilyen a szerelem, max annyi lehet a szar vele, ha még közben is azon kell gondolkodni, megengedem-e, ezt én most tényleg megengedtem? hogy itt csúszkáljon a női hüvelyemben ez a pénisz? Megengedtem? MEGENGEDTEM?

!   ?   azt adja a kurvaisten, hogy nem, bazz... hogy csak úgy meg vagyok itten baszva? na mindegy, majd utólag eldöntöm, legyen-e beperelés és kizárólag az érdekedben történő karaktergyilkosság, te pici fasz

(Hogy lehet így elélvezni? Egyezzünk meg, a Nőknek szar.) (El tudom fogadni azt is, hogy nem kell elélvezni.) (Semmi baj) (Semmit sem KELL) (De akkor a szemrehányás sem fair, ugye.)

* jó, neki sem lehetett könnyű

bazdmeg, ez jó

Szólj hozzá!

Bill, the Key (faszt)

2023.09.13. 21:10 Egyikpunk

 

Kérdés: Ön miért ír?

Válasz: Mert annyira imádom a billentyűzet hangját. Persze, nehogy azt képzelje kend, hogy bármelyik klaviatúrát ide értem. Nem. Abban lakik a művészet! Hogy aztán melyikkel galaktikus a szex. És most nyugodtan gondoljon bármit, drága,  rendben? Köszönöm az interview-t.

Baszottul nem illik ide, de okosodjál

Szólj hozzá!

Y kromoszóma

2023.09.09. 02:06 Egyikpunk

 

Néhánnyal ez előtt azt írtam (és akkor baszottul komolyan is gondoltam), hogy mindent törlök és győztél, Szép. Arról értelemszerűen nincs vita, hogy te vagy a kizárólagos nyertes, mindened megvan hozzá, tökéletesség, ész, szépség, forró punci, peckes cicik, csodagömböly popó, ahogy tenmagad hívni szokod, ezek PERSZE mind szexista és vegytiszta férfí-soviniszta szavak, mondatok, szégyellnivaló... bárcsak látnám, ahogy mindezek végre eltűnnek és senki sem akar, tud ilyen megalázó módon érvényesülni... ez egyelőre reménytelen. Mindegy, újra mondom, hogy ÉSZ, te mérnök, te. Ezt sem tudtad komolyan venni, mármint hogy nekem mennyire és tényleg, nó manír, imponált ez (is), mint megannyi más. No para, majd másokkal, másoknak, nagyon kedvesen, őszintén, persze. Siralmas ahogy egy emberöltő alatt sem tudtunk ennyire szánalmas geciségeket túllépni, még olyan szépségükkel hátrányban szenvedő nőkkel sem, mint jómagad. Aki szép, ennyire, lehet okos? Á, minden szar. Nem is akarsz élni ezzel, ez a lexebb. Most persze dühös vagy. 

Megnyugtató, hogy az Y kromoszóma csak egy villanásnyi idő a történelem vonatán.

Blahblah, inkább visszakapcsolok mindent, Forward To The Past, lesz ami lesz. Amúgy is csak önkielégítés ez az egész. Akarom, hogy lenézz.

Wanna be your dog.

Szólj hozzá!

Gyere vissza, majd egyszer*

2023.09.09. 00:53 Egyikpunk

 

Előre sajná (megutáltam ezt a szót), sajnálom, ahh, baszdmeg, megint kimondtam... és persze, ahogy mindent, ezt is. Mindent kurvára sajnálok. 

Sajnálom, hogy megzavartam a gondolkodásodat :(((

A tisztánlátásodat, Bébi.

Meséltem neked, végtelen sok párhuzamos valóság létezik, minden trilliodod másodpercben keletkezik trillió.

Aztán az egyikben, talán éppen ebben itt, te most abban vagy, hogy én egy mekkora végtelen geci alak vagyok, aki csak kihasznált, valójában soha nem szeretett, csak a Puncidat és a Melleidet akarta gyömöszölni, le akart itatni (többször), a saját képtelen, lottyadt (plusz 21) fasza (farka, te így hívtad <3) helyett egy jó vastag műfasszal dugott meg, emléxel, annyira azért nem volt rossz, megamulti-orgazmus, tök cukin bealudtál) folyamatosan becsapott, mit becsapott, édes faszom, hát hazudott, mindenről. Naná, hogy erről is, vö.: "halott fasz".
ÉS megszületett az elfogadható (egyben savany-fosszagú) magyarázat-valóság, amiben te vagy az áldozat, akinek végül is - helyesen, a SZERELEM okán - az utolsó utáni - lehetséges - rohadt pillanatban ki kellett SZABADULNIA ebből a M É R G E Z Ő  -ből (kapcsolat? nem, viszony? na az meg pláne nem) ebből a kár, hogy megtörtént, mit kár, tulajdonképpen nem is én, vagyis te, senki sem, szarvaskolbász jeligére, a kiadóba. Hogyan lehetne kitörölni. Ki. Kell. Törölni. Bárki árán.

Egyszer volt, hol nem volt... de volt... egy kívülről tökéletes, szép lány. Volt.

Gyere vissza és ahogy mindent, amit akarsz, megkapod ezt a mesét is. 

* "Egyszer élünk. Sokat mondok, ha kétszer." (copyright, Csengery 80., GI)

Ez hülye, megint összevissza beszél, gondolod. Tudtam, éreztem, hogy zakkant. És picit beharapod az alsó ajkadat.

Magnetikus erő vagy nekem.

Szólj hozzá!

Hatóságilag tilos

2023.09.04. 22:47 Egyikpunk

 

ez milyen már

nem mondhatom meg 

mert simán és azonnal feljelent

egyébként megértem, én is ezt tenném magammal

amekkora fasz vagyok

adott egy 32 éves, tökéletes Nő

Ahogy mások szólítják, Istennő

miközben egy halvány utánzattal csókolózik a hajón és van tovább is, de az kurvára nem tartozik rád

(nem utasítja vissza)

(egyik állítást sem) (érted, állítást)

első kézből (hehe, azistenbasszameg) (vagyis, izé, nem az isten)

nem találsz ilyet soha

többet

soha

Csókolom, puszi

részemről ennyi csak: tökéletes, mindene, mindenhogyan

Jójó, másoknak is. Ő DÖNTI EL! Így asztá neki nemén vagyok az. Vanijen. 

Sajnálom.
Bocsánat.

 

Szólj hozzá!

Írtam neki

2023.09.04. 22:43 Egyikpunk

 

persze nem olyat

 

Szólj hozzá!

Hét hónap

2023.09.03. 19:39 Egyikpunk

 

mennyi?

212 nap, 5088 óra

sok?

sok

Szólj hozzá!

Helló, lehelem a nyakadba, szaglászom

2023.09.02. 02:34 Egyikpunk

 

egyedül vagyok

már majdnem megkérdezem, hogy miért nem vagy velem

aztán persze nem, mert a látszat ellenére nem vagyok fasz

nem lehet mindig az, amire vágysz Farkas

nem lehet mindig az, amire vágysz Bébi

Szólj hozzá!

Tessék már továbbmenni

2023.09.01. 00:19 Egyikpunk

 

NINCS ITT SEMMI LÁTNIVALÓ.

 

 

Feladtam Szép.
Mindent töröltem.
Győztél.
Sok boldogságot kívánok.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Szolgálati közlemény II.

2023.08.29. 23:36 Egyikpunk


Szóval, az Igazgatóság most éppen abban van, hogy nem csak egyféle markert helyezünk el a posztokon. Több is leszesz, miszerint:

1. bruttó objektív tartalom - BOT
2. nettó szubjektív tartalom - SZOT
3. emocionális ráhatás - ERÁS
4. abszurditás - ABS
5. olcsó szánalomkiváltás - OSZ

Mind az öt marker esetében, kiindulásként egytől (1) hétig (7) tartó skálát alkalmazunk, értelemszerűen. 

CSAK A RUHATÁRBAN ELHELYEZETT TÁRGYAKÉRT NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET AZ IGAZGATÓSÁG.

Szólj hozzá!

29/111

2023.08.29. 00:32 Egyikpunk

 

1.png

Maximálisan betartva a jogszabályokat (ügyvédeid), szerintem ha fél évente egyszer írok, az még a Nőtanács szerint sem zaklatás.

Szólj hozzá!

ITT MINDEN KITALÁCIÓ! sajnálom

2023.08.28. 23:29 Egyikpunk

 

Ismersz, nem szokok szarral gurigázny (mondtad, bejön neked) ezért aztán jóelőre utánanéztem. Tehát ez minimálisan sem számít büntetési tételnek Bébi, ha pl. időnként aszondom, hogy "szeretlek Bébi". Természetesen, minden amit itt el lehet olvasni, reményeim szerint érdekes és elgondolkodtató, annak ellenére, hogy ezen a helyen minden KITALÁCIÓ!! semmi sem igaz Szép.
És jóhogy te is unod az ilyeneket:
1. hányszor elmondtam már ezt, jáj, yoyojól áll(na?) neked a türelem
2. nekem nem hogy nem okoz érzéki élményt mindezek ide okádása, kezdem úgy érezni, túlságosan is megterheli a létfenntartó rendszereimet mindez, elkopok, kopokel fele, kopok odafele, felkopok lefele, lekopok mindenfele, így aztán már csak 119 kiló vagyok (ezt együtt fogjuk követni folyamatosan, oksa?)
3. szeretlek Bébi, pedig önkéntelenül gyalázol szarrá, dehát ez van... innentől persze szintén nem fontos a feltétlen beleegyezésem, mert ahogy a napokban megtudtam, amennyiben nő vagy, még a konszenzusosan* elkezdett kufirc közben is mondhatol nemet, egyszerűen szétimádom ezt**, komolyan, nem hazudok, végre kimondhatom, hogy mindig is erről álmodtam és megvalósult!!4! jó, mondjuk én nem vagyok nő (egyelőre), szóval valójában csak a partvonalról örülök 

* a Bolygók Föderációjának Központi Nőtanácsa által ratifikált pszichológiai vizsgálatok házirendjében definiált ügymenet szerinti, legfeljebb 8 percig érvényes (az alaptörvény által meghatározva NEM meghosszabbítható), általános bejelentési kötelezettség alapján illetékes fegyházigazgatónő jóváhagyásával (nyilvántartási azonosító: EX0000000114) kiadott engedély figyelembe vételével

** képzeldel, kurvára megy a kölcsönösen (hivatalosan: hypothetical-preaccepted*) lucskos basz, majd eccercsak rémült arccal húzod ki a szégyenteljes faszod mindenhonnan. Egyúttal beközlöd, hogy bocsika mostmégse, meggondoltad magadat és jelenleg ugyan csak ennyi, de hiddel nagyon szimpatikus vagy, egyszerűen hihetetlenek a vájbjaid! foglak hívni! tökre akaratlanul villantak be a mostanában olvasott cikkek, igazság szerint csak nem szerettél volna idő előtt elmenni, ez sikerült is, viszont mosmá soha nem is fox, te bajod. Innentől őszintén fosol, később mikor lesz ebből bármikor, bármiért, erőszak és bíróság és neked annyi? Min múlhat vajon? Mivel ők sem tudják, abból indulsz ki, hogy bűnös vagy amíg az ellenkezőjét, ez reménytelen, tehát hazafelé menet, amikor éppen nem az emigrációdat fixálod egy kiadatásmentes országba, bármire megesküszöl, hogy tényleg csak nyugodt életet szeretnél, mint a rohadt férfifajtád általában, ezért ha valaha még egyszer Nőhöz, akkor essen le a mostanra veled együtt (önként) elcsökevényesedett undorító nemiszerved (amúgy sincsen semmi szüksége rá senkinek).

Sőt! Inkább most azonnal, az lesz a legjobb.

Szólj hozzá!

Szolgálati közlemény I.

2023.08.28. 01:05 Egyikpunk

 

Rájöttem, mostantól addig és annyit cuccozok, hogy még Lucifer is bekaphatja, amikor majd asziszi, elmegyek a fizetős reklámokban felszopott bulijára mindenki jobban jár, amennyiben az egyes posztok elejére oda méltóztatok biggyeszteni egy tartalom-súlyossági markert, tisztán emberbaráti szeretetből. Nekem aztán ne sírjon a szájad, hogy nem szóltam előre. Ez itt már a kibaszott huszonegyedik század. Tehát, ismételjük el együtt: szóltam. (Visszamenőleg is, TERMÉSZETESEN)

Folyamatban! Mivel a Művésznek még ki kell találnia a számokat. Elkészül, nesírjál. Asse tudtad, hogy lesz.

Szólj hozzá!

21

2023.08.27. 23:52 Egyikpunk

 

Lehet, hogy már tök régen elengedtem volna. Nem könnyű - így rád nézve -  nem megalázó szituként megélni this permanent blocking, érted. Elmagyarázom! Azon télleg baszottul ne vitázzunk, legalább ezen ne, hogy hány helyszín, randi, nap, hónap, év, ÉLET, Halál… amit együtt éltünk meg és ezalatt mekkora kellemes? igen... pozitív? igen... fájdalmas? igen... életre szóló? igen… élményt? igen. Kaptam. Tőled.
EZÉRT aztán megint basztál válaszolni. Miért? Muszáj kimondjam, rossz nekem, tudom, hogy tisztában vagy vele, ezzel fájóan amortizálod a rólad kialakított képemet. Persze, amilyen vagy, erre zsigerből aszondod: “LESZAROM”, meg ilyen csúnyát, hogy: “DÖGÖLJ MEG!” Rajta vagyok, sheeeez.
Természetesen oké, mindenki a lekkisebb ellenállás felé igyexik. De A Bébi Miért? Egy utópisztikus, párhuzamos valóságban te egy karakán, tiszteletreméltó NŐEMBER vagy. Én így ismertelek. Erre bedobod ezt a gecisszart, a pillanatnyi megúszást, a hamis dühöt, a reményeid szerint jótékonyan (ez milyen, asztakurva, zokogok) betakaró arroganciát, ami kizárólag neked igazolja az instant semmit. Perszehogy kurvára előkészítetted, ez lesz a kibaszott ügyvédeid kedvenc része, elmondtad és én fel is fogtam. Akkor tehát jól van ez így. Honnan hozod magaddal ezt a kegyetlen, lélektelen habitust? Oké, hogy fiskális alapon már nem kellek, de ezt tényleg csak ÍGY lehet(ett) prezentálni? Honnan a PICSÁból szedted ezt? *
Tudod, mi van? Egész kibaszott életedben ott lesz egy picike, de embertelenül büdös kakker veled Bébi, amiért ilyen teljesen indokolatlanul vagy geci velem. Viszed ezt végig magaddal, jaj. Persze, magyarázod most, hogy de hát hányszor és előre mérlegelve (hajrá őszinte, ÖRÖK szerelem) aszontad és a szabad akarat is ott volt közben. Ezzel teljesen semmi gond nincsen. Minden jár neked, nanáhogy elhajthatsz, akár mindazok után is. A történelem majd ítél. Leszarod, vágom. Ultra szekszi, ahogy mindent leszarsz, ami kellemetlen gondolat. Ki vagyok én, hogy ilyen (bármilyen) kérdéseket indukáljak Teneked, nem? Hiszen te már nyilatkoztál Bébi. Menjek én a HALÁL FASZÁRA. Tudod mit? Kurvára igazad van. Annyira azért ismerlek, hogy el tudjam képzelni miket gondolhatsz / kívánhatsz, rólam / nekem :) ÉS mindeközben, jájjjjjj, te Szép, jól érzed magad ahogy szerinted a jó helyen vagy? Finom a vacsora, ami után annyira (mennyire?) (francba, amennyiben csak "jó", akkor nem jó :) ezt basszus TE MONDTAD NEKEM, amikor viszont az volt ami, na mindegy, isten bizony nem én találtam ki, ismersz, kisebbségi komplexusom van meg imposztor szindrómám) a szex? Jó kérdés, hogy kire gondolsz közben? Talán az volna a fasza, ha magadra. Őszintén remélem, hogy nem rám. Könyörgöm, az aztán mekkora szopó (érted) lenne és amúgy is copyright, you know (Nőtanács).

De akkor (ahogy láttam tegnap... sajnos csak a feltételes reflexek és a basic makromotorikus mozgások voltak jelen, najó meg a helyzetkompenzáló-abbólmenekülő látszattevékenységek, szerencsére ezekből akadt jó sok) (pedig ott a klotyóknál mekkora jóság volt, TÜKÖRBŐL NÉZTÜNK EGYMÁSRA, ez aztán valóban és végtelenül a szerelmes kurvajóság már, nem?) tényleg szánalmas a kurva élet :(  DE AKKOR mérnem vagy boldog? Majd leszel az? Akarsz az lenni még? Mi a rám nem tartozó TERV? 

Megrohadok, ígérem. (ha még belefér, neked bevallom Bébi, már menthetetlenül rothadt vagyok, kívül, belül.)

21!!!!!!!!!!!!!! 

u.i.
ez már egy szerkesztett verzió
Ezeket kukáztam:
"Ó, te Szép, miért csinálod ezt velem?"
"O. Cs. akkora daganat különösen és továbbra is, ÖNMAGÁHOZ MÉLTÓAN, cuki kis gazdája a jobb első hónaljában, hogy napról napra közelebb jön az a perc, amikor majd leokézom a suttogó doktor végső, de tudatos javaslatát."
"DE ADDIG olyan erővel... téllegmérismondom ezt neked."
"Mindezektől függetlenül benne van tartás."
"Bennem nincs. Példakép. Én is így akarnék."

* sajnos ez a gondolat itt most nem került kifejtésre megfelelően (de lesz)

Volt már? Bocsesz. Ennyire jó.

Szólj hozzá!

Éjjel nappal

2023.08.27. 00:54 Egyikpunk

 

xx.png

xxx.png

xxxx.png

Szólj hozzá!

Ugyanígy

2023.08.24. 23:05 Egyikpunk

 

x.png

Szólj hozzá!

Kiválogatni - 2022.10.27.

2023.08.15. 23:40 Egyikpunk

 

Nem tudom, mi az oka, hogy nem olvastad el a tegnap esti üzenetemet, talán csak az órán nézted meg. Ma nem  mentem dolgozni, reggel elkezdtem írni, régen írtam utoljára, most úgy érzem hogy egy egész könyv lesz belőle. Nem másolom ide az egészet, sok lenne, bár nehéz kiválogatni.
Nem tudom megszámolni, hogy milyen sok mindent kaptam tőled, úgy érzem, ezek mind az élet csodálatos  ajándékai, amikor az ember szerelmes. Olyan egyedi dolgokat tapasztaltam meg veled, értettem meg általad, ami mind beépült a személyiségembe, a világlátásomba és életem végéig az enyém marad. Ugyanakkor végtelenül szomorú arra gondolni, hogy viszont mennyi marad el. De nem akarok több dühöt kiváltani belőled, nem akarok több rossz percet szerezni neked, nem akarom elvonni a figyelmedet az életeddel kapcsolatos vágyaidról.
Azt kívánom, hogy minél több teljesüljön közülük és élj boldog életet. Annyira azért ismerlek, hogy tudjam, szerető és odaadó társ vagy, hogy csodaszép kismama és tökéletes anyuka leszel. Nagyon szerettem volna veled ma is találkozni, beszélni, őszintén nevetni vagy csak csendben üldögélni, bármit. Sokszor mondtad, ha igazán szeretlek, elengedlek, hogy teljes életet élhess. Elengedlek. Egyelőre nem tudom mi lesz velem nélküled, de az idő majd megoldja. Mire befejezem az írást, majd elmúlik (sajnos nem), ahogy írtad, kiheverem (dehogy). Rengeteg sok minden van még, amit szeretnék elmondani, de most befejezem. Egyetlen dolgot kérek és ha lehet ezt tartsd tiszteletben... mivel éjjel-nappal arra fogok várni, hogy mikor üzensz, csak akkor írj nekem, ha találkozni akarsz velem. Erre sem kell válaszolni, mert amúgy sincs mit. Remélem mindezeket nem vetted támadásnak és feleslegesen nyálasnak sem... ha mégis, sajnálom, ha ez a fajta jómagam nem jön be. Végtelenül sok mindent nem tudtam ide most leírni, amit szerettem volna.

Szeretlek Bébi. Farkas voltam.

Szólj hozzá!

Atomvillanás szemből - 2022.12.05.

2023.08.13. 00:18 Egyikpunk

 

atomvillana_s.png

 

 I love you

Szólj hozzá!

Szeretek - 2022.10.28.

2023.08.12. 00:11 Egyikpunk

 

szeretek.png

 

Szólj hozzá!

Oprencer

2023.08.11. 01:26 Egyikpunk

 

Annyira imádom ezt a jelenlegi technikai valóságot, amiben én simán heréset te meg petefészekest - esetleg, ha ahhoz lenne kedved, melleset, hozzáteszem neked mindenki szerint nagyon szépek a melleid, igazán kár lenne levágni bármelyiket - kaphatunk (kapunk is, ne szórakozz, majd nem) legyen mondjuk a mindenkori rottyadt farmergatyám (akire reggeltőlestig vagyok őszintén büszke, plusz akkor most elárulom: mekkorakirálynagy spanok a számodra szánalmas, megértelek ugyanakkor émmeg imádom mert én vagyok ő, velem ham vasszátokbasszátok meg, KÍNAITORNACÍPŐMmel) balzsebében hordott mobiltelefonomtól, W/kg, yeah. Szerintem én jó sok fintsi kg vagyok, szóval jöhet a jó sok fintsi W.
Okéoké, nem leszek hápogó kerékkötő, tudom és érzem, hogy rengeteg izgalmas NŐ (és talán férfi? nembisztos) 24 órában azon töri a fejeit, miként lesz számunkra jobb a mobileszköz-használatiélmény. És ez jó nekünk. Egyre jobabb. Hogy például van ez a faszkalap-blokkolási gecijóság. Persze mindenkinek más miatt. Meséltek róla, hogy van aki jótékonykodik, felajánl dolgokat, mondjuk akár néha pénzt is, erre aztán éhes hiénaként vetik rá (én nemtom, csak mesélték) magukat mindenhonnan a senkineksem-áruljukel-aszámodat-ra (ez megint ilyen sok kötőjelesen pszeudointelligens szar, igen, ezvanBébi, fogaddel) hogy aszongyák hogy mindig és hogy kell és hogy valami örökké kell és hogy KELL RÁ PÉNDZ ÉS NEKED VAN ÉS ADDIDE MAJD MI KURVÁRA SZÉTJÓTÉKONYKODJUK MAGUNKAT NAGY KEGYELMÜNKBEN ADJAD MÁR NE POFÁZZ EZ EGY ILYEN KIBASZOTT BALKÁN BASZDMEG MINDENT ELLOPNAK AZ ÁLTALAD IS MEGVÁLASZTOTT CSÓTÁNY politikusaid. NE TÖRŐDJ SEMMIVELSE CSAK HALLGASD A SZÍVHEZSZÓLÓ, NÉMIKÉPP A SOK TELEFONT-RÁNKBASZÓ-GYÖKÉRZET MIATT ENERVÁLT HANGOMAT AHOGY HIPNOTIZÁLNI IGYEXEM

basszus, tényleg annyira sajnálom, most már bent van és kezd hatni a gyógyi, ma már nem kap el ez a rohadék gépszíj, szóval a teló, izé, blokkolás, képzeld, utánanéztem, mert megsejtettem, a szolgáltatónak nem érdeke korlátozni a KOMMUNIKÁCIÓT, így aztán ezt a featurét (blokkolása-a-gyökereknek) a telefon gyártóitól, pontosabban a telód oprendszerét fejlesztőtől kapod

KÉPZELD Bébi, MINDEN amit írok neked ELJUT HOZZÁD, odarepül a picike tizenhármasra DE az oprencer, a csuda beállításaidnak megfelelően kurvára és azonnal kikukázza a gecibe mindet, még köp is egy vastagot a már megdöglött, merevre hűlt betűimre, persze ezt már csak önként, senkisem kényszeríti, csakmert szereti a munkáját, asztakurva, ez olyan szép, hogy már megint édes vért hányok MÓKUSKÁM (ja nem, az egy másik punci, nemte, SAJNÁLOM, ahogy te mondanád mondtad)

Ettől függetlenül, de az erre vonatkozó büntetési tételek tudatában, gyakran írok neked kamikaze (önként jelentkeznek, természetesen) betűket. Romantikus getszi vagyok, vágod? és? kinem-szarjale? te mondjuk baszottul látványosan, tanítani fogják ahogy

  

Szólj hozzá!

Fél év, Szép.

2023.08.03. 16:25 Egyikpunk

 

De asztán mellek legyenek! Meg olyan bikinisek. Okosan. Mint mindig. FÚJ!!! Minden férfi gyökér.
Anyukám varrta. Óriásplakátnők, jesszusom bazz! Ugye? Szerinted is szekunder szégyenben vagyol? Az ott akkor tényleg a gyönyörű fasza neki feltekerve? Vagy mi a PICSA?

Hajrá Rengetegnők. Az irány jó!

MindigVanBenneRépa (hála az égnek)

Szólj hozzá!

Siker

2023.07.29. 01:24 Egyikpunk

 

mi van akkor, ha engem már semmi sem ajz fel te izé, univerzum, akiről nemtok túl sokat, azaz tulképpen semmitse... de meséltek rólad... asszem... na mindegy... annyi minden van... szóval figyu, BOCSIKAH, nemlátod mennyire brutál jó csaj vagyok, mi a rákot akarsz tőlem? Mellemseggem, mint egy ISTENNŐ, így aztán bármit megtehetek. 13 voltam amióta vágomhogy a PUNCI erősebb mintafasz. 

EGY LISTÁM AZÉRT PERSZE VAN:

nem akartam ebbe a családba kerülni
nem akartam ezt az anyát/apát/testvért
nem akartam ezen a helyen lakni
nem akartam ebbe az áltisuliba járni
nem akartam ezekkel érettségizni
nem akartam ezen a szakon diplomázni
nem akartam ezzel az emberrel összeházasodni
nem akarok ebben a lakásban élni
nem akarom ezt a kutyát, pedig hallod, télleg odavagyok a kutyákér', nézmega fészemet
nem bírom ezt a kibaszott szagot elviselni
nem akarom ezeket rokonokat nézni minden alkalommal
tele van a csudaszép, jóillatú és még szűk puncim Háországgal / Béőrssel / Végráddal / Esznokkal / Béfokkal / Erdombbal / Reykjavikkal
dögöljön meg a 27-es villamos, főleg reggel
gyűlölöm rajta az embereket, akikkel nem akarok hasonulni
szörnyű, hogy ez ellen egyre nehezebben tudok védekezni
baszódjon meg, hogy semmire semmilyen ráhatásom nincsen
mondjuk mindenki megbaszódhat, az lesz a legjobb
nem bírom a buszokat a végállomásaikon
nem akartam erre a pozira jelentkezni
nem akarom ezt a munkát csinálni
nem akarok ezekkel az emberekkel együtt dolgozni
csak simán jókat akarok szexelni, multiorgazmust végre, a régi "szerelmem"-mel ment, ez akkora kérés baszdmeg?
és minden és mindenki érthetetlen és kevés és sajnos nemérfelHOZZÁM
és rohadjon meg mindenki könyörgöm
és pedig volt aki megérte volna, haha, leszarom, mivel én én vagyok én én én én én tudja meg mindenki, MINDENKI.

egy volt "szerelmem" szerint több vagyok mindezeknél és komolyan ezt miért ennyire kurva nehéz nektek megérteni? ti ősfaszgyökerek, akikkel körbe vagyok véve ebben a gecis hátsóülés életben

Elhajtottam a vérbe' ezt a valaha volt "szerelmemet", mint egy rühes kutyát (pedig hallod, télleg odavagyok a kutyákér', nézmega fészemet).
Még a sintért is ráküldtem. Sikerült. Megyek tovább előre!

HAJAMAT LÉCCI. NE IS GONDOLD. INKÁBB LENYELEM MEGINT, TE IMPOTENS FASZ.

Szólj hozzá!

Mára elég.

2023.07.29. 01:04 Egyikpunk

 

Mára elég, ne haragudj, Szép. Raktam ki, ilyenkor el kell olvasni, újra átélni, rád gondolni, veled lenni. Nem mondom, hogy rossz, de azért nem könnyű. Semmi baj. 
Igyekeztem folytatni, átolvastam a továbbiakat... most már egyre súlyosabbak jönnek. Mindegyik egy örökkévaló csoda és atomrobbanás is egyben. Remélem ez nem túl elcsépelt. Köszönöm az idődet.

 

Szólj hozzá!

Megdugni - 2021.12.20.

2023.07.26. 02:52 Egyikpunk

 

Jó reggelt Szép.

Már megint annyi minden kavarog a fejemben. Elkezdjem? Jó. Kezdjem szükségtelen magyarázkodással? Több rétegű lesz. Az alap fizikai réteg: nekem is lehet a szokásosnál is sokabb dolgom, itt a “karácsony” és nem csak a saját ilyen irányú ügyeimet kell intéznem, hanem. Pluszként végre - másfél hónap ‘türelmes” várakozás után, thx to ritkaföldfém hiány, especially lithium - pénteken megérkezett az új telóm, mondjuk úgy, hogy az átállás nem volt zökkenőmentes. Ott már nem, de itt meg még nem. Érted. Persze, mondhatod (én is mondanám), hogy akkor is, de füstjelekkel, postagalambbal, ha szeretnél. És még csak nem is mondom, hogy nincs igazad.

Folyt. köv.

Amúgy, bár persze szerinted ez is mellékvágány, bennem valahogy az volt, hogy csak kedden (holnap) jösztök haza. Mindegy. Próbáltam kérdezni az uradat, hogy akkor mikor, meddig, de nagyon nem lehettem explicit ugye, szóval egyáltalán nem vagyok képben. Mittomén, lehet, így van jól. Szerinted? Próbálok kapálózni, hogy legalább tudjam, mikor és meddig.

Folyt. köv.

Lassan ideje rátérnem a lényegre, nem? De. Hogy miért nem vagyok nemzetközileg bejegyzett karácsony rajongó, talán már kiderült. Ettől függetlenül - és remélem ez is kiderült - mióta van saját családom, önkéntelenül változott meg a hozzáállásom. Vicces-cinikusan mondhatnám, hogy beadtam a derekamat és még jól is esik. Egyszerűen csak szeretném, hogy mindenki örüljön, hogy akkor és ott, éppen jó helyen van. Tudom, emléxem - és ezzel talán nem vagyok egyedül - voltak olyan helyzetek, akár karácsonykor is, amikor inkább szerettem volna valahol - mindegy hol - nagyon máshol lenni. Neked volt ilyen?

Folyt. köv.

Köszönöm, hogy még mindig olvasol, figyelsz rám. Úgy érzem - engedd meg, hogy a saját, egyszemélyű érzéseimet tolmácsoljam, igen, tudom, neked is vannak - hogy - amennyiben lehetséges - az elmúlt hetekben, tök érdekes, de - legalábbis részemről mindenképpen - még tovább fokozta a hozzád való kötődésemet. Ez, egyébként szerintem jó dolog, nem? Viszont mint mindennek, ennek is két oldala van, de ezt te sokkal jobban tudod nálam. Vagy, fene tudja, eddig jobban tudtad nálam. Ez pedig az, hogy éppen mi történik a másikkal. Hol, kivel, meddig. Mit, mikor. Miért. És ugye, hogy mennyi faszság volt már az elmúlt 10 hónapban velünk? Volt gazdagon. Még azt is megkockáztatom, hogy oké, egyrészt kezeltük, másrészt még be is nedvesedtem tőlük.

Folyt. köv.

NEM gondoltam volna soha korábban, hogy ennyi eltelt idő után, mikor is sorozatosan megcsaltuk a házastársainkat, majd pont most fog végletesen beakadni az, hogy mindketten házasságban élünk. Nem gondoltam volna, hogy annyi megtörtént, szerelmesekre jellemző “cívódás”, esetleg “játszmázás”, mindet elfogadom, mert a végén mindig ott voltál, ott vagy Te, majd pont ez és pont ekkor fogja leoldani a biztosítékot a fejemben. Sajnálom. De tudod te is nagyon jól, hogy ezek csak úgy “jönnek”, józan ésszel senki sem akarja, hogy előjöjjenek. Eddig tudsz követni? Utolsó rész következik, köszönöm a türelmedet! Köszönöm, hogy még mindig velem tartasz. Nagyon szeretném, ha ezeket mind nem vennéd támadásnak. Ezek közül egyik sem szól ellened, értsd ezt meg. Az alap állapot, amit utálsz, de így van: húsz (21) évvel vagyok öregebb nálad. Te most vagy az életed csúcsán, mindenféle szempontból, azon szempontokból, amelyek érdekes és fontosak. NE mondd most azt, hogy de nem. Dehogynem. De jó, fogjuk rá, hogy ez nem fontos. És igen. Mindketten, így én is, tudtuk, hogy nem vagyunk függetlenek. De én a továbbiakban nem tudom tolerálni, hogy párhuzamos életet élünk. Lehet, hogy ez a karácsony, akárhogy is próbálom bagatellizálni, kiemeli, felerősíti az érzelmeinket. A kettőnk közötti őrjítő vonzalmat és a családjaink iránt érzett szeretetet és felelősséget egyaránt. És most az őszinte behányás részemről:

Az igazi utolsó rész következik?

Tudom, hogy eddig is így volt. Nem tudom, biztosan ekkora gyökér tufa lennék? Hány éve is asszisztálok a kettőtök kirándulásaihoz? Sok. Elég. Viszont most utolért a csalószeretők átka... rájöttem, hogy ez nekem nagyon rossz. Simán csak fáj. Természetesen elfogadom, hogy én vagyok ilyen élhetetlen fasz, túlkompenzáló szerencsétlen. Ettől függetlenül én ebbe belehaltam. Igen, eddig még nem, vagy nem így. De most igen. Most történhetett valami, ami miatt ez így megváltozott bennem. Hangsúlyozom - és nagyon kérlek, vedd ezt komolyan - nem te vagy a hibás. Ezek az én érzéseim, te nem tartozol semmilyen felelősséggel. Talán lejött már velem kapcsolatban, hogy mennyire élénk a fantáziám.... ezt pszichiátriai esetként úgy írják le, hogy “kényszergondolatok”, leszarom. Élénk a fantáziám. Veled kapcsolatban pedig egészen elképesztő intenzitással, ezért külön bocsánatot kérek, hogy belekevertelek ebbe. HIÁNYZOL Bébi. De ezek csak szavak. Nem tudnak semmit.

Utolsó után kettővel rész következik.

Itt, most még kiszállhatsz. Nem kell tovább olvasd. Tényleg. Eddig máshogyan volt. Nem volt könnyű, de megint tanultam valamit. Elfogadtam, eddig nem így volt és könnyen elsiklottam felette. Most már nem megy. Ezt persze értékelhetjük pozitívumként is a kapcsolatunk szempontjából, miszerint akkor már az eddigieknél is sokkal többet jelentesz számomra... döntsd el ezt te. Úgy tűnik, hogy mostantól egyáltalán nem tudom tolerálni, hogy kettesben vagytok. Persze, röhejes ez, hát egész héten, minden nap reggeltől estig, estétől reggelig együtt vagytok, annak minden történésevel egyetemben. Adtál kisebb infókat, ezeket most nem citálom, nincs itt helye, bár a fejemben vannak, azért is osztottad meg velem. Onnantól, hogy elindultatok... azt írtad nekem többször, hogy “szétszakad a szívem”, tudod mit? Kurvára elhiszem. Játsszuk azt, hogy veszed azt az érzést, ami ezt íratta veled...és vedd komolyan, hogy nekem is ezt jelentette. ÉS MOST KIFEJTEM. NEM LESZ JÓ.

Mindazt, ami itt most el fog hangzani, csakis az én személyes indíttatásomból került leiratra, cselekvőképességem birtokában, józan ítélőképességem szerint történik.

Amikor elmész az uraddal bárhová, csak arra tudok gondolni, ahogy beléd élvez. Alul. Felül. És te, mivel nem vagy fából (imádom, hogy nem) reagálsz rá. ÉS EZ ÍGY VAN JÓL, basszus, hát a te választottad. Ilyenkor, önkínzásilag meg szoktam nézni az esküvős videót, amibe külön, mindentől függetlenül vagyok szerelmes Bébi. Ott, abban, akár mennyire is igyekszel, hogy lényegtelen, nem az. Ott, őszinte dolgok hangzanak el. Különleges, tiszteletre méltó a meggyőződés, ami kicseng a szavakból. Azt most tényleg hagyjuk, hogy kivételezett alkalmakkor azt puncit nyalhatom, amibe ő beleélvez... érted. Ezt még elviselem. Szeretlek, benne van. Engedelmeddel - és most gondolj arra, hogy velem kapcsolatban ugyan ez lenne a kihívás - az most nem számít, amit séróból visszadobnál, miszerint,  hogy én is ugyanígy. Tudod, hogy nem. És jöttél azzal, hogy lenn délen...meg hogy “kettecskén”, ami nettó bántás akart csak lenni... jó, rendben, megértem. DE hányszor is mondtam már el? Egyetlen apró különbség van Bébi. Én nem szekszelek már vagy másfél éve, itthon. Persze máshol sem... Nem  tudok másra gondolni... basszus, pedig próbáltam... mennyire utálom magamat, hogy nem tudok elvonatkoztatni... Benned van. És te kiadod a hangokat. Nedves vagy. Különböző pózokban. Szád, kezed. És az már csak a tejszínhab a szartorta tetején... nem tudlak megdugni. Na, tudsz mindent. Sok, sok mindent most nem írtam le. Az egész abból indult, hogy az elmúlt másfél napot meg tudjam magyarázni. Nekem ez nem megy. Nem tudom elviselni, hogy más is hozzád érjen. És, ahogy neked sem, nekem sem vigasztalás, hogy most azt mondod, hogy nem, mert nincs így. Dehogynem :) ha akarod, ha nem, sajnos, JELENLEG ez a dolgok rendje.

Szólj hozzá!

I am Noel Halfjew - 2022.01.23.

2023.07.26. 01:29 Egyikpunk

 

Ilyen volt a vasárnapom - Írta: Noel Halfjew. 8.A oszt. tan.

Tegnap kaptuk meg a családdal a harmadik Covid oltást. Én megint semmit sem éreztem, a körzetidoktor néni nagyon kedves volt, tényleg csak nagyon picit szúrt, amikor beadta. Aztán leragasztotta és azt mondta, hogy ma (tegnap, szombaton) igyak nagyon sok folyadékot. Ezután jól telt a tegnapi napom, semmilyen rossz hatása nem volt az oltásnak, maximum ha nagyon nagyon rákoncentrálok, akkor az, hogy nagyon sokat kellett pisilnem és talán a helyét érzem picikét. Viszont a család többi tagja sajnos nagyon megszenvedi az oltást, pedig Pfizer típusút kaptunk mindannyian. Anyukámnak nagyon rossz volt már az éjszaka is, annyira rázta a hideg, zoknit kellett felvennie, hogy vissza tudjon feküdni. Aztán ma reggeltől rettenetesen fájt a feje, amin még a szokásos Cataflam sem tudott segíteni sajnos, émelygett és nagyon gyengének érezte magát. Ezért aztán ma én jártam végig a vasárnaponként szokásos családi turnét, ahogy apukám hívja. Mindenhová elmentem, beszélgettem, elhoztam a finom ételeket, aztán elmentem még gyógyszereket összerakni a jövő hétre, most már nyolcadikos vagyok, ami elég nagy ahhoz, hogy így már megengedjék nekem összerakni a nagymamám gyógyszereit (sokféle van ám, legalább 20 a vitaminokkal együtt és van aminek csak a felét kell bevenni naponta és van egy nagyon praktikus gyógyszerfélbevágó (kékszínű) dolog, amivel a tablettákat félbe lehet vágni pont ezért, még a nagypapámé volt, de sajnos ő már meghalt, de ilyenkor (is) szeretettel emlékezek rá. A nagybátyám nagyon gazdag ember, sokkal gazdagabb minálunk, vagyis mi nem vagyunk azok, de ő igen, nagyon sok minden izgalmas dolga van, például van neki 3D nyomtatója, amivel kinyomtatott egy irtó jópofa gyógyszertartót, hétfőtől vasárnapig tart, reggel-délben-este fakkok vannak benne. Feliratozva, hogy senkise keverje össze. Én se, hogy mit hová kell tenni és a nagymamám se, hogy mikor mit kell bevenni. Mire összerakom az egész hetet, egy tökre színes gyógyszerbogyó kavalkád lesz belőle. Aztán ezután vittem a vasárnapi ebédből az uncsitesóméknak is, nagyon bírom őket, különösen most, hogy egy annyira picike kis kölyökkutyájuk lett, aki lány és akkora mint egy mókus de ettől még nagyon kedves és mindig amikor közel hajolok hozzá megnyalja az orromat. És végül hazafelé pont nyitva volt még a közért, így be is tudtam vásárolni, anyukám még tegnap lediktálta, hogy miket kell vennem és adott pénzt. Mindent megtaláltam a közértben és megdicsért, mert egy egész csomag rózsaszín vizet haza tudtam cipelni. Azt issza most, hogy jobban legyen. Már csak annyi jut eszembe, hogy sajnos elromlott a kazánunk ma reggelre, egy ideje vacakol, de apukám eddig még mindig meg tudta csinálni. Most viszont totál kész, se melegvizet nem csinál és fűtés sincs, mondta is anyukám, hogy mikor máskor, mint a leghidegebb téli napokon. Apukám erre azt válaszolta, hogy de semmi vész, mert tudunk villannyal is fűteni, így nem fázunk, viszont szerintem jéghideg vízzel mosakodni (apukám úgy mondja, hogy alvázat mosni) nagyon rossz és közben az jutott eszembe amikor a menekülőknek a Titanicról be kellett ugrani a jeges tengervízbe, az nagyon rossz lehetett. Apukám megígérte, hogy holnap jön szerelő és megjavítja a kazánt.

 

Szólj hozzá!

Kilátszik a lábunk térdig - 2022.01.16.

2023.07.23. 23:17 Egyikpunk

 

Mivel nem tudtam rólad semmit, ezért mindenre gondoltam egyszerre... Hogy milyen ruha lehet rajtad, ahogy  mosolyogsz az emberekre magad körül... aztán arra, ahogy a kurva nagy cekkereket cipeled hazafelé az Auchanból már megint :( később meg arra, hogy kipakolod otthon, hűtőbe, szekrénybe... ezt-azt a pulton hagysz, mert vacsora lesz belőle :)
Arra is gondoltam, hogy bárcsak láthatatlanul láthatnálak a női öltözőben a titkos szekszi fehérnemű  szettekben... egyébként ilyenkor a csajok is méregetik egymást titokban? Gondolom. Nehogy félreértsd, de eddigi kutatásaim alapján arra a következtetésre jutottam, hogy hétköznapokon, melóba járásra a hölgyek nem koptatják a csipkét... mondjuk lehet, hogy nincsenek annyira eleresztve mint a Bébi... szóval így látatlanban azt gondolom, nem jellemző az edzőteremben, hogy szekszi fehérnemű-szettre vetkőznének sokan... bár lehet, hogy ez olyan, mint a férfi öltözőben az öltönyös-kopogósbőrcipős-láthatóandrágaboxeresek? Aztán arra gondoltam, hogy ülsz a kocsiban, jobb egyen elől... bámulsz kifelé... ma igazán szép idő volt! A befűtött autóból jókat lehethetett nézegetni kifelé, nem? Bár persze nemtom, hogy merre jártatok és nem is tartozik rám :) Egyébként most mindentől függetlenül szerintem tökre jó, hogy ennyit mocorogtok mindenfelé... finom ételek, szép kilátás. Később meg arra, hogy... de ezt most nem részletezem, mert már unod és tudom, hogy most más után érdeklődsz. Szóval, ahogy ültök otthon a kanapén és valami izgi valamit néztek, felnevettek, aztán arról eszetekbe jut valami más, ami szintén érdekes, esetleg hasonlóan vicces, netán fárasztó :) Időnként valamelyikőtök kimegy, mittomén, pisilni, feljebb/lejjebb venni a padlófűtést...behozni fitnesscsipszet :) (egyébként hogy lehet fél percnél tovább nyugodtan ülni melletted Bébi?) (max. aszttom elképzelni, hogy egy orgazmus után... de akkor is csak néhány hosszú percig, mert aztán a természet megint legyőz, szerencsére persze)

Bírod még?

Kicsit később meg arra, hogy biciklizünk valahol az Alpokalján, egy nagyon kedves erdőben, nyáron, amikor egyébként marhára meleg van, de a már említett annyira kedves erdő körülvesz bennünket minden jóságával, többek között, hogy temperált a levegő, imádom a nyári erdőt... erdei út... kurvára hepehupás... a fasz kivan... gondoljuk mindketten, egymástól függetlenül... nézd, ott egy magasles... szólok utánad, mert most éppen te mész elől, előre engedtelek, hogy bámulhassam a tökéletesen gömbölyű fenekedet :(
Ledöntjük a bicajokat a magas fűbe... és felmászunk a magaslesre... pont az erdőszélen áll, egy nagy tisztásra néz... mosolyogva leülünk egymás mellé a deszkára, nagyokat szuszogunk a hihetetlenül tiszta és jó szagú erdei levegőből... átszűrődik a Nap fénye a levelek között, július vége felé járunk :) semmi sem hallatszik ide, tökéletes a pillanat, ahogy egy őszinte, pici szellő simogatja a nedves bőrünket...

Neked mindig jó a szagod, Bébi... most is... Folyamatosan kívánlak... És nincs itt senki, max. néhány erdei lény... ők is csodálnak Téged. Nagyon szép vagy most is, mint mindig... Sugárzol. Mikor leparkoltunk az utolsó falu szélén, láttam egy táblát, ha tekerünk még egy keveset, a környék legjobb lángosát is megkóstolhatnánk... A következő faluban pedig kivehetünk egy hátsó, hűvös szobát... kerti zuhany van, Napmelegítette vízzel, klasszikus kültéri “zuhanyfülkével”, amiből kilátszik a lábunk térdig, de feljebb már nem... Egyébként sem lenne ott senki rajtunk kívűl, a tulaj nem ott lakik. Feltöltötte a hűtőt mindenféle falusi, natúr finomsággal, helyi borokkal, tojással, sajttal, házi kenyérrel. Merre induljunk?

Berlin, du bist so wunderbar

Szólj hozzá!

Blogreview - Ezt kerested!

2023.07.21. 04:13 Egyikpunk

 

Ez egy - hogy is szokták az Ön drága ügyvédei ész nélkül és mindenhová bekopizni ugyanazt a kibaszott szart? - HATÁROZOTTAN nem valós, hanem KÜLÖNÖSEN nagyon is FIKCIÓS írásokat tartalmazó FASZKOLÓDÁS. Minden kitaláció, semmi sem igaz, semmi sem valóság. Semmi sem történt meg. Szóval ne is álmoggyon Ön, hogy majd jól rámegy a fenyegetésre meg aztán azon fog pörögni veres fejjel, hogy aztán jól beperel, mer' Önnel eztetot aztán de télleg nem lehet megcsinyáni. De kurvára de, ugye? Itt van, nesze, megvan veled csinyáva, jaj, szeretlek,  annyira sajnálom, hogy ilyen önző vagyok, fogadd el, hogyhát ez neked ilyen szopócska lett. Tetszett volnál Ön... áh, mindegy... és mindennek az ellenkezője is. Leszarom. Ahogy Ön is, ez ilyen tökre kedvesen kölcsönös. Komolyra fordítva: DISCLAIMER, miszerint bármi egyezés valós személyekkel, helyszínekkel, időpontokkal, kisfaszom, estifény, a KEGYETLENÜL KURVÁRA KIBASZOTT KATOLIKUS (gigaalliteráció, csak Önnek!!) szájbaszart... uhh, vigyázni kell ám miket monc, rábaszcsizol! Nafigyejjé te reménytelen kis fasz, mert ez itt mind a véletlen műve és semmiért sem vállalok felelősséget. KIVÉVE, amennyiben egymás pofánbaszkodásáról van szó, mert akkor nagyon ŐSZINTÉN és TELJES szívemből, ahhhjeeee, annyira vágyom Önre. Ha van szíve, léccikeh mindenképpen írjál Ön. Te FASZ. Remélem nyálcsorgatva nézhetem végig, ahogy szembesülsz önmagaddal. Mit szólnál, ha ebben az Univerzum számára felemelő pillanatban, nem mintha az Univerzumnak az olyan jelentéktelen férgek, mint tenmagad, bármit is számítanának, de tegyük fel, hogy az a Gusztustalanul Hányadék Sejtburjánzás, ami vagy, mégis felkerül a térképre, te ŰRSZAR. Ehh, elfáradt a lényeg. Azon kívül meg nincs itt számodra hely. Himnusz, függöny.

Kommunista nyilas.

Szólj hozzá!

Zsüti - 2021.12.05.

2023.07.21. 03:42 Egyikpunk

 

Sajnálom, hogy megszegem a nem-írást, eddig szerintem egészen jól ment, nem? Előre bocsátom, ez semmiképpen sem egy “állásfoglalás” vagy egyéb ilyesmi, egyszerűen csak leírom, amiket gondolok és érzek. Így olvasd lécci. Nem-írási szempontból elég rosszkor jött ez a tegnapi összejövetel, legalábbis számomra, mivel 97%-ban lehetett rá számítani, hogy ott leszel és ettől meg voltam ijedve. Más kérdés, hogy valóban nem vagyok a topon mostanság, akár tényleg lehettem volna szarul is. Előre bocsánat, ha csapongok, túl sok a gondolat a fejemben és attól tartok, hogy mire leírnám, elfelejtek egy csomót. Teljesen azért nem volt hazugság, fele fele arányban voltam (vagyok) szarul és próbáltam kerülni a találkozást, de ez nem ellened szól. Nyilván, ha nem számítana, vidám arccal vennék részt bármiben. Nagyon örültem, amikor végül küldtél egy-egy rövid mondatot nekem, még ha költői túlzásokkal is, de értettem. Köszönöm. Úgy gondolom, az utolsó “beszélgetésünk” mindkettőnket megviselt, például engem nagyon. Már nem haragszom, miért is tenném, én is mondtam tücsköt-bogarat neked, max, ha megengeded, én nem akartam neked tudatosan fájdalmat okozni, jómagam viszont így élt meg néhány mondatodat...simán lehet, hogy túl érzékeny vagyok, amiért senkit sem hibáztatok, téged meg aztán főleg nem! És ismétlem, tisztában vagyok azzal, hogy neked legalább ennyire rossz volt, az is amit kaptál és az is amit adtál. Itt most nincs elég hely és idő arra, hogy minden akkori szúrásodra (már megértettem az okaidat és semmi rosszat nem érzek emiatt, megkockáztatom, még rám is fért) mindkettőnk számára érthetően és kimerítően válaszoljak, úgyhogy maradjunk abban, tudnék. Nem tudok mit kezdeni a hiányoddal. Igyekszem felnőtt, 51 éves emberként viselkedni, nagyobbrészt sikerül, ettől persze abban az értelemben lesz csak jobb, hogy ha ügyesen koncentrálok a munkákra, addig is  elterelem a figyelmemet rólad, vagyis a hiányodról. Simán lehet, hogy ez is az óvodás szinten megragadt  személyiségem okán van így és mások ezt jobban képesek kezelni, de én ez vagyok sajnos....nem tudom ennél jobban erőltetni, de szeretnék beilleszkedni ebbe a társadalomba, úgyhogy megteszek mindent, tényleg.
Nagyon hiányzol nekem, tegnap egyszerűen bealéltam attól, hogy láthattalak pillanatokra, próbáltam nem bámulni, félrenézni, főleg, hogy annyi ember volt ott rajtunk kívül...ezért is jöttem be a kert felől és engedtem be Feketét előbb, reméltem, hogy leköti a figyelmeket, elterelődik rólam...reflektálva arra, amit írtál, nem azért volt, hogy én kerüljek a figyelem középpontjába...SOHA NEM AKAROK a figyelem középpontjába kerülni. Sajnos csak nagyon keveset láttam belőled, nem mertem odanézni, arra gondoltam, hogy lehet, te is utálod, meg a többiek is észreveszik, hogy (ahogy) nézlek. Így aztán egy lenyomat maradt bennem rólad, de ez is nagyon fontos! Köszönöm. Hétközben szokás szerint írogattunk Mokánnyal, lágyan próbáltam irányítani a beszélgetést, hogy információmorzsákhoz juthassak rólad, utólag is elnézést kérek emiatt. Tudom, hogy nem szabadna ezt elmondjam, de tudod, még nem volt karácsonyi időszak a kettőnk “egymásra figyelésében”, most lesz az első...sajnos meghallottam, hogy (ami egyébként teljesen természetes, te jó ég!) kettesben el fogtok utazni mindegy hová...meg amúgy is, minden amit ketten csináltok. Naná hogy tudom, ez aztán végképp nem az én dolgom. Ettől még szar. Tisztellek és felnézek rád, tudom, már mondtam ezt, de azt gondolom, ezt nem lehet elégszer elmondani. Szeretném, ha ezt tudatosítanád magadban! A zsidó sütit nagyon köszönöm...már első rápillantásra felfogtam, hogy igen, tényleg ez az. És te csináltad, úgy, hogy egész nap ledarálnak az ofiszban és a kevés szabad idődből áldoztál erre...nagyon köszönöm, sokkal finomabb, mint bármelyik zsidó süti, az eddigiek közül. “Sajnos” mindenkinek bejön, már csak néhány szelet van...majd éjjel kilopózom, hátha lesz még.
Szerettem volna érezni az illatodat...álmodtam róla, hogy megmutatom neked a toronyszobát odafent, még nem voltál ott talán...és akkor megcsókollak (álmomban) és hozzám simulsz és érzem, hogy velem akarsz lenni és őszintén, mindentől mentesen az enyém vagy abban a néhány, végtelen másodpercben, életben. Biztos vagyok benne, hogy egy csomó mindent elfelejtettem leírni, ráadásul folyamatosan keletkeznek a gondolatok a fejemben veled kapcsolatban, ez egy végtelen harc, Gondolatok vs Idő. Köszönöm, hogy elolvastad. Ilyenkor úgy érzem, hogy addig is veled lehettem. Szép estét.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása